Johnny Depp exfelesége titokban összeházasodott egykori barátnőjével

Forrás: AFP/Patrick Hamilton -
esküvő házasság feleség válás barátnő Amber Heard Johnny Depp férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemrég nyilvánosságra került dokumentumok szerint Amber Heard 8 évvel ezelőtt fogadott örök hűséget egykori barátnőjének, Tasya Van Ree-nek, akinek vezetéknevét is felvette.

Napok óta Amber Heard és Johnny Depp válásától hangos a sajtó. Az egykori hollywoodi álompár 15 hónappal az esküvőjük után jelentették be, hogy elválnak útjaik, és ennek - a színésznő véleménye szerint - nem más, mint Johnny Depp erőszakossága, iszákossága és drogügyei az oka.

Forrás: AFP/Patrick Hamilton

A színész tagad, a sajtó azonban nem nyugszik, amíg végére nem jár az igazságnak: a biszexualitását nyíltan vállaló Amber Heard a hírek szerint ismét közel került egykori barátnőjéhez, Tasya Van Ree-hez, akivel a Daily Mirror birtokába jutott dokumentumok szerint a színésznő 2008-ban össze is házasodott Kaliforniában a legnagyobb titokban.

A papírok szerint a nevét is megváltoztatta Amber Van Ree-re "élettársi kapcsolatuk" miatt. Hogy mindez hogyan fogja befolyásolni a válási procedúrát, arról egyelőre nincs hír.

Híres politikus látogatja Albert Györgyi sírjáthttp://www.life.hu/intim/20160525-albert-gyorgyi-ujsagiro-sirjat-egy-hires-politikus-latogatja.htmlEgy szemtanú vallomása szerint rendszeresen visszajár a 8 évvel ezelőtt elhunyt újságírónő sírjához a titokzatos férfi. IntimOrigoLerészegedés, puki és társaik - 6 kínos randis sztori, amibe te is belepirulszhttp://www.life.hu/intim/20160527-a-legkinosabb-randis-tortenetek.htmlA Redditen semmi sem marad titokban: a Life.hu összegyűjtötte a közösségi oldalon közzétett rémes randisztorik 6 legkínosabbikát. Intim--Angelina Jolie eltitkolt eljegyzése, és Beyoncé playbackelésehttp://www.life.hu/intim/20160523-megdobbento-sztarvallomasok-ezt-sosem-gondoltad-volna-tom-hardyrol-beyoncerol-angelina-jolie-rol.htmlMinden titok kiderült előbb-utóbb. Ha azonban híresség vagy, akkor inkább előbb, ezért néhány sztár inkább elébe ment a dolgoknak, és ők maguk pakolták ki féltve őrzött történeteiket. Intim--Új élvezetek nőknek: hallottál már a vaginamasszázsról?http://www.life.hu/intim/20160523-intim-masszazs-noknek-a-vaginamasszazs.htmlÁllítólag nem az orgazmus a célja - bár az is megtörténhet -, hanem segíthet jobbá tenni a szexuális életet, az intimitás megélését, és a különböző traumák feldolgozását. IntimThinkstockMicsoda pasi! Céline Dion fiára csorgatja a nyálát az internet népehttp://www.life.hu/intim/20160523-celine-dion-fia-rene-charles-angelil-felnott-es-nagyon-jokepu-lett-megorul-erte-az-internet.htmlNem csupán megríkatta a közönséget, köztük édesanyját is a 15 éves René-Charles, hanem nők millióinak a szívét is sikerült megdobogtatnia a vasárnap esti Billboard Music Awards díjátadón. Intim--"8 éve vagyok boldogtalan" - Őszintén vallott tönkrement házasságáról Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/intim/20160521-demcsak-zsuzsa-musorvezeto-8-eve-boldogtalan-tonkrement-hazassagarol-vallott.htmlA TV2 műsorvezetője 4 éven volt házas, majd további 4 évébe telt, mire végérvényesen le tudta zárni tönkrement kapcsolatát exférjével. Demcsák Zsuzsa a boldogságáról és az élet újrakezdéséről beszélt egy nemrég adott interjújában. IntimFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.