Ki ez a titokzatos barna lány Johnny Depp oldalán?

hotel házasság válás bulizás Amber Heard Johnny Depp bántalmazás Svédország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár a jelek szerint nem zuhant nagyon magába a válása miatt: Johnny Deppet egy svéd hotelben kapták lencsevégre egy nagyon szemrevaló hölgy társaságában.

Nagyjából egy hete robbant a hír, miszerint Johnny Depp és felesége, Amber Heard 15 hónappal az esüvőjük után elválnak egymástól. A válási procedúra valószínűleg nem zajlik majd zökkenőmentesen, a házassági szerződés nélkül kötött frigy miatt ugyanis rengeteg pénz ütheti az exférjét bántalmazással vádoló színésznő markát.

Johnny Depp a napokban egy svéd hotelben engedte ki a gőzt, itt kapták lencsevégre azzal a titokzatos barna lánnyal, akivel állítólag hajnalig mulatott, beszélgetett és iszogatott a színész. Depp egyébként bandája, a The Hollywood Vampires fellépése miatt utazott a skandináv ország fővárosába, Stockholmba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.