4 trükk, hogy vonzóbbá tedd magad Tinderen

fénykép Tinder társkeresés szerelem alkalmazás profilkép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nemrégiben készített felmérés szerint mindössze négyféle profilképre van szükséged a népszerű társkereső applikáción ahhoz, hogy összejöjjön az a bizonyos mindent eldöntő matched. 

Egy első randis kép

A Daily Mail által megkérdezettek szerint jó, ha van egy olyan fénykép rólad, amelyen a lehető legjobb arcodat mutatod meg a srácoknak: öltözz fel szépen, sminkeld ki magad, húzz magas sarkút, és kérd meg valamelyik barátnőd, hogy fényképezzen le téged - pont úgy, mintha az első randevúra érkeznél.

Forrás: Thinkstock

Egy hobbifotó

Kutyasétáltatás, olvasás és tánc - mindenkinek megvan az az elfoglaltság, amit szívesen végez szabadidejében. Bármi is az, szakértők szerint egy eközben lőtt fénykép kiváló lehet ahhoz, hogy elindítsa a beszélgetést, ráadásul azt a benyomást kelti, hogy melletted nem lehet unatkozni.

Forrás: Thinkstock

Egy nyaralós fotó

Sokkal közvetlenebbnek,vidámabbnak és felszabadultabbnak tűnsz a nyári vakációd alatt készült képeiden, ezért érdemes egy ilyet is közzétenni a Tinder-profilodon. A lényeg, hogy mosolyogj!

Forrás: Dreamstime

Egy sportolós fénykép

Segíti a pozitív benyomás keltését, ha a másik fél láthat téged sportolás közben megörökítve. Ezzel azt sugallod felé, hogy odafigyelsz magadra, aktív és egészséges vagy.

Forrás: Thinkstock

A legjobb Tinder taktikák: így cserkészd be a választottad!

A világ egyik legismertebb randiapp készítői elárulták, hogy mi a titka a sikeres beszélgetésnek. Ha te is rendszeres felhasználó vagy, ezeket a tanácsokat mindenképp fogadd meg: kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.