Ezek a nők félmeztelenül harcolnak a mellbimbóikért

Forrás: Thinkstock -
kampány mellbimbó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább dagad a bimbó-botrány! Ahogy a Life.hu is megírta, az Instagram pucérkodást tiltó szabálya ellen tiltakozott nemrég Bruce Willis nagyobbik lánya, amikor csupasz felsőtesttel járt-kelt New York utcáin. Most pedig egy brit strandon gyűlt össze kétszáz nő, hogy tiltakozzanak a mellbimbó-kitakarás ellen.

Úgy tűnik, hogy a Free The Nipple, azaz a Szabadítsd ki a mellbimbódat! kampány egyre nagyobb méreteket ölt, mióta két feminista, Robyn Graves és Michelle Lytle is úgy döntött, hogy kiveszi a részét a buliból, és piacra dobtak egy olyan testszínű bikinit, amelyen a mellbimbó-minta is helyet kapott.

Forrás: facebook/Thetatatop

Legutóbb pedig az egyik legnépsze­rűbb brit strandon, a Brighton Beachen gyűlt össze kétszáz nő és néhány velük szimpatizáló férfi, hogy félmeztelenül tiltakozzon a közösségi oldalak és egyéb médiumokra jellemző

mellbimbó-kitakarás ellen.

Pont az ehhez hasonló képek ellen tiltakoztak Brighton Beachen (A kép illusztráció) Forrás: Thinkstock

Az összegyűltek szerint egyáltalán nem igazságos, hogy a férfiak mutogathatják a felsőtestüket, míg a nőknél a kikandikáló bimbót egyenlőnek tekintik a szexualitással. A következő akciót augusztus 28-án, a világ hatvan városában tartják. Ha kíváncsi vagy a képekre, itt megnézheted őket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.