Angelina Jolie Daniel Craiggel csalja meg a férjét?

Forrás: UIP Dunafilm -
Brad Pitt színésznő Daniel Craig hűtlenség Angelina Jolie Rachel Weisz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az már régóta köztudott, hogy Hollywood egyik legszebb párjának házassága romokban van. Bár a hírek szerint mindketten próbálják rendbe hozni a kapcsolatukat, a sok vita gátat szab ennek, ráadásul most olyan hír is napvilágot látott, hogy a színésznő hűtlen volt.

Már régóta a sztárpár veszekedéseitől hangos a sajtó, ezért nem meglepő, hogy felmerült, hogy már meg is csalták egymást. Sőt! Legutóbb azt pletykálták, hogy Brad Pitt és Aniston kisasszony ismét összejöttek. A napokban pedig Angelina egyik ismerőse kifecsegte, hogy a színésznő is belezúgott egy másik pasiba,

méghozzá Daniel Craigbe!

Daniel Craig és Angelina Jolie a Lara Croft: Tomb Raider című filmben Forrás: UIP Dunafilm

A Radar Online szerint már 2001-ben, a közös filmjük forgatásán is flörtöltek, ám most újra elkezdték keresni egymást! A lap forrása ugyanis azt állítja, hogy mostanában rengeteget telefonálgatnak. Ha ez valóban így van, akkor nemcsak Brad Pitt, hanem Daniel felesége, Rachel Weisz, aki különösen félti a házasságát, is nagy bajban van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.