Milyen randevú passzol a csillagjegyedhez?

Kos csillagjegy Randevú rák Vízöntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnéd, ha az első találka remekül sikerülne? Akkor most megtudhatod, hogy milyen randi passzol hozzád a horoszkópod szerint!

Vízöntő

Tele vagy energiával, éstisztában vagy azzal, hogy mik a terveid a jövőt illetően. Imádsz pörögni, másokkal csacsogni, ezért tuti, hogy nem a sima páros randi a neked való, hanem az, ahol a barátaiddal is összefuthatsz, mint például egy bowling!

Halak

Igazi romantikus csaj vagy, és minden vágyad, hogy tényleg nagyon intim helyzetben talált magad a kiszemelteddel, ezért a hangos buli helyett neked inkább valami meghittebb helyet ajánlunk. Egy kellemes étteremhez, vagy egy piknikhez mit szólsz?

Kos

Maximalista vagy, és imádod, ha te vagy az első! Persze ehhez folyamatosan éles helyzeteket is teremtesz, így a legjobb, ha a csocsó, vagy a biliárdasztalnál nyűgözheted le a kedvesededet.

Bika

Téged csak az igazán romantikus ötletekkel lehet meghódítani, ezért valószínű, hogy a hagyományos gyertyafényes vacsora a nyerő nálad.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Ikrek

Titokzatos vagy, emellett kreatív is, de csak akkor, ha igazán jól érzed magad valakivel. Ezért a legjobb, ha a srác egy művészi programot szemel ki nektek, például egy rajzkurzust.

Rák

Érzékeny vagy és segítőkész, ezért is imádod annyira a cuki cicákat és kutyákat, így a fiú a legjobban teszi, ha egy állatmenhelyre visz, ahol elkényeztethetitek a szeretetéhes állatkákat.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Oroszlán

Magabiztos vagy, de olykor becsúszik egy-egy hiszti, ezért egy igazi lovagra van szükséged. Mit szólsz például egy elegáns bortúrához?

Szűz

Utálod a rendetlenséget, minden apró részletre figyelsz, ez vonatkozik a párkapcsolataidra is, ezért egy olyan férfira van szükséged, aki mindent jóelőre leszervez, például egy laza bringatúrát a város mellett.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Mérleg

Mivel utálod a magányt, ugyanakkor odavagy a művészetekért egy kiállításon garantáltan jól érzed majd magad.

Skorpió

Minden őrültségbe szívesen belevágsz, ezért a klasszikus randik nálad szóba sem jöhetnek. Esetleg egy extrém sport elég újdonsággal kecsegtet?

Nyilas

Imádsz utazni, ezért a fiúk azzal tudnak igazán meghódítani, ha elhívnak valami különleges kirándulásra.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Bak

Imádod, ha te irányíthatod a dolgokat, és egyáltalán nem szeretsz elsietni semmit. Ezért a srác a legjobban teszi, ha beültök egy hangulatos kis helyre kávézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.