Válságban van Sarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata?

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata házasság válság szerelem Hajdú Péter kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt híresztelik, hogy a pár kapcsolata nem olyan felhőtlen, mint amilyen egykor volt. A Story magazin szerint azon vannak, hogy rendbe hozzák a házasságukat.

Rég nem posztolt közös családi képet Sarka Kata, ahogy Hajdú Péter sem. A többi között erre alapozzák azt a teóriát, hogy nincs rendben a sztárpár házassága. Ráadásul a Balaton Soundra is egyedül ment a TV2 műsorvezetője.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Hajdú Péter nem kívánt nyilatkozni, csinos felesége azonban elmondta, mindössze arról van szó, hogy mind a ketten sokat dolgoznak. Kata levezényelte a Magyarország Szépe választást, és Hajdú Péternek is bőven akadt dolga mostanában. Azonban nemsokára elutaznak Ciprusra, Kata reméli, hogy ott mindent tisztázhatnak – írja a Story magazin. A lapnak nyilatkozott egy neve elhallgatását kérő informátor is az ügyről, aki szerint

a tévés bármit megtenne azért, hogy a kapcsolatuk újra a régi legyen,

ahogy Kata is, de ehhez a férjének sok mindenen kellene változtatnia.

A hírrel kapcsolatban próbáljuk elérni a Hajdú–Sarka-házaspárt, cikkünk hamarosan frissül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.