Szakember segítségét kérte a Hajdú házaspár

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
szakember Sarka Kata házasság válság Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt hét óta sejtjük, hogy nincs rendben Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata. A házaspár csütörtökön kiadott nyilatkozata óta pedig biztosan tudhatjuk, hogy vihar van a paradicsomban, de ők nem adják fel: szakembert kerestek, aki segít nekik rendezni a helyzetet.

A közeli ismerősök minden bizonnyal érzékelték, hogy probléma van a házaspár háza táján, de biztosat csak csütörtök óta tudunk. Hajdú Péter és Sarka Kata is kiadott egy nyilatkozatot, amelyben elismerik, válságban van a házasságuk. Ők azonban szeretnék még megmenteni kapcsolatukat.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Sarka Kata már el is költözött a családi fészekből, és Balatonföldváron sem töltött sok időt a családi nyaraláson, pusztán meglátogatta gyermekeit. Ennek ellenére Kata és Peti azon vannak, hogy megoldják a gondjaikat, ezért kerestek fel egy szakértőt – írja a Best magazin. Egy közeli barát elárulta, a pár mediátorhoz fordult, akitől azt remélik, segíti majd őket kapcsolatuk helyreállításában. Nyíltan el kell mondaniuk egymásnak a problémáikat, ehhez pedig olyan emberre van szükség, aki elfogultság nélkül hallgatja meg őket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.