Sarka Kata: "Életem egyik legnehezebb időszakát élem"

Forrás: Facebook / Hajdú Péter -
Sarka Kata házasság válás család Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban felröppent a hír, miszerint Sarka Kata és Hajdú Péter házassága válságban van, és bár a pár próbálja megmenteni a kapcsolatukat, egyelőre még nem állt helyre a béke

Sarka Kata és Hajdú Péter tökéletesnek és harmonikusnak hitt házassága, úgy tűnik, a végéhez közeledik. A pár próbálta titkolni problémáikat, de ahogy az lenni szokott, a találgatások elkezdődtek. Mindenkinek feltűnt, hogy az idilli posztok és romantikus fotók helyett Kata és Péter is csak a gyerekekkel készült fotókat teszi közzé, közös képeken szinte egyáltalán nem látni őket mostanában.

Sarka Kata, Hajdú Péter Forrás: Facebook / Hajdú Péter

Egy ideig igyekeztek elhatárolódni a sajtóban megjelent találgatásoktól, ma viszont mindketten megszólaltak. Péter és Kata is saját Facebook-oldalán jelentette be az igazságot, türelemre és megértésre kérve a sajtó munkatársait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.