Shane vallomása Katinkának: "Te vagy az én igazi hősöm, te inspirálsz engem"

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
Facebook szerelem Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka férje a csodálatos eredmény után a közösségi oldalon osztotta meg érzéseit. Shane szívhez szóló levélben köszönte meg Katinkának az elmúlt éveket és a bizalmat.

Hosszú Katinka aranyérme a bizonyíték arra, hogy nagyszerűen működnek együtt férjével. Kapcsolatukról nemrég a New York Times írt, amit nem tituláltak éppen harmonikusnak. Katinka édesapja bevallotta, hogy az edzéseken valóban nincsen kegyelem, de azt is tudjuk, hogy a pár el tudja választani a magánéletet az uszodában történtektől. Katinka riói teljesítménye után a férje eufóriában ünnepelte a győzelmet, majd egy megható üzenetet tett közzé Facebook-oldalán.

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

„Az életem szerelmének: köszönöm, hogy a részese lehetek a csodálatos utazásodnak. Annyira büszke vagyok rád, és arra a sok könnyre, vérre és verejtékre, amit áldoztál az elmúlt négy évben. Tudom, hogy rengeteg kellemetlen pillanatunk is volt a felkészülés alatt, rengeteg hibát is elkövettünk, de végül összeállt az a verseny, amire mindig is készültünk.

Őrületes pillanatokat okoztál, amiket soha nem felejtek el, az emlék örökké velem marad.

Köszönöm, hogy négy éve bevállaltad a kockázatát annak, hogy velem dolgozz: már akkor bíztál bennem, amikor még én sem bíztam magamban. Te vagy az én igazi hősöm, te inspirálsz engem" - írta Shane Facebook-oldalára.

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.