Csak kapkodjuk a fejünket: Újabb szőke bombázó tűnt fel Leonardo DiCaprio oldalán

Forrás: Bian peng / Imaginechina / AFP -
oscar díj randi Leonardo DiCaprio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood csajozógépe újra villantott, méghozzá ismét egy szőke, hosszú combú leányzót. 

Meg sem lepődtünk, amikor megpillantottuk a Leóról készült friss fotókat: a színész ugyan nemrég vitte európai vakációra a nagyon csinos, 24 éves, dán származású Nina Agdal modellt, most azonban egy újabb szőkeség tűnt fel az oldalán. A párt New York-ban fotózták le, amint éjjel együtt hagyák el az Up&Down nevű szórakozóhelyet. A róluk készült képeket itt megnézheted.

Forrás: Bian peng / Imaginechina / AFP

Korábban úgy tűnt, jól megvan együtt Leo és Nina, akik júniusban kezdtek randizni. A színész azonban köztudottan nem a monogámia híve - ő az újdonságra esküszik. Persze fontos, hogy kedvese babaarcú legyen és lehetőleg szőke,és minimum párductestű.

Az utóbbi pár évben szinte kizárólag olyan gyönyörű nőkkel randizott, mint Toni Garrn, Chelsey Weimar, Ela Kawalec, Roxy Horner, Kelly Rohrbach, Erin Heatherton. Gisele Bundchen illetve Bar Refaeli voltak azok, akikkel több évig is együtt tudott maradni. Úgy tűnik, azóta a meleg váltásra esküszik és hetente cseréli a bombázókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.