450 ezer óvszer és számtalan Tinder-randi: dübörög a random szex az olimpiai faluban

szex olimpiai falu RioLife2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak a szex győzi le Hosszút és Phelpset az olimpiai faluban. Gyakorlatilag ezzel a címmel jelent meg az AS spanyol lapban egy cikk, amely arról szól, hogy a Tinder mindent legyőz most Rióban.

Élvezzünk, mintha nem lenne másnap!

"Rengeteg szex van a faluban. Láttam olyanokat, akik az épületek között, a füvön estek egymásnak" - mondta még a 2012-es, londoni olimpia után Hope Solo, az amerikai női fociválogatott kapusa, aki maga is elhíresült merész meztelen képeiről. "A falu a legnagyobb szexparti kellős közepe,

Hope Solo Forrás: Instagram/Hope Solo

Azóta világhódító útjára indult a Tinder nevű partnerkereső alkalmazás, amelynek lényege, hogy a regisztráció és bizonyos keresési paraméterek megadása után kiadja, hogy kik tartózkodnak a legközelebb a felhasználók közül. Már a 2014-es szocsi olimpián is sokan használták - írja az Origo.

"A Tinder az olimpiai faluban teljesen új alapokra helyezte az ismerkedést. A második napon le kellett jönnöm róla, mert annyian zaklattak rajta" - mondta Jamie Anderson amerikai snowboardos.

Úgy szexelnek, mintha nem lenne holnap:

Anderson a vele készült interjúban azt is mondta, hogy előbb-utóbb kénytelen volt letörölni az alkalmazást a telefonjáról, mert szeretett volna az ismerkedés helyett a felkészülésre és a versenyekre koncentrálni. Reméljük, hogy egyszer nálunk is olyan sok olimpikon csekkol majd be, hogy megrogyunk a hatalmas ostrom alatt. Mondjuk 2024-ben Budapesten? Nem lenne rossz!

A statisztikák szerint az olimpiai falu környékén 129 százalékkal megnőtt a "matchek" aránya, azaz ennyivel többen fogadták el egymást partnernek.

Ráérek, csináljuk!

Az AP cikke szerint egyre több, az olimpiai faluban tartózkodó sportoló profilja jelenik meg Tinderen és hasonló társkereső appokon, többek között olyan szövegekkel, hogy "rengeteg szabadidőm van", illetve "mókára vágyom Rióban".

A londoni és a szocsi beszámolók után persze nem akkora meglepetés, hogy az olimpiai faluban sok hosszabb-rövidebb kapcsolat születik, de ezeknek az appoknak köszönhetően ma már egészen jól mérhető, hogy mégis mennyi sportoló keres így társat.

Az amerikai Anthony Ervin úszó és társai Forrás: Instagram/anthonyervin

A Tinder szóvivője, Rosette Pambakian elmondta, hogy az appot használók száma ugrásszerűen megnőtt Rio de Janeiróban.

Túl sok a jó pasi Rióban:

Korábban megpróbáltuk csokorba szedni a legszexisebb férfi olimpikonokat, de olyan sok jóképű sportolót találtunk, hogy nem is fértek bele egy összeállításba. Így két külön cikket készítettünk, hogy bemutathassuk a legizmosabb és legdögösebb pasikat. Az első kört ide kattintva, a másodikat pedig itt érheted el.

És hogy az urak se csüggedjenek, a legszebb magyar lányokat is összegyűjtöttük.

Egy svéd cselgáncsozó, Marcus Nyman azt mondta, már az első nap, amikor Rióba érkezett, 10 alkalommal is összepasszolt valakivel Tinderen. Az olimpiai faluban megközelítőleg 10 000 sportoló lakik, a 31 épületből álló komplexum pedig eléggé elszigeteli őket a népszerű tengerparti helyektől, így aztán érthető, hogy házon belül keresnek társat az olimpikonok.

Julie Spira, az online randizás szakértője szerint az olimpia idején mindig erősen túlfűtött a hangulat. "A fiatal sportolók és a nézők is mindig sűrűn használják az ilyen appokat az olimpia idején, de most még erőteljesebben nőtt a felhasználók száma."

Az olimpiai faluban mindig felkészülnek a szexelni vágyó sportolókra, most azonban 450 000 óvszert készítettek be a szervezők – pont háromszor annyit, mint amennyivel Londonban várták az olimpikonokat.

Ő a legdögösebb sportolónő Rióban?

Az Origo cikke szerint bizony ő a legszexisebb.

"Minden bizonnyal Dunát lehetne rekeszteni a szebbnél szebb sportolókkal, de engedjék meg, hogy kiemeljünk egyet, akit egészen biztosan kevesen ismernek itthon. Winifer Fernandez a dominikai röplabda-válogatott kulcsjátékosa. Még csak 21 éves, de már négy éve szerepel a válogatottban" - írják.

Szextilalom? Ugyan!

Úgy tudni, a legtöbb ország olimpikonja számára nem tilos a romantikus kapcsolat kialakítása, és bár nagyon ügyelnek a sportolók biztonságára, az ausztrálok például nyugodtan használhatják a Tindert - mondta el a csapat szóvivője. Az amerikaiaknak pedig senki sem mondta, hogy ne pörgethetnének bármilyen társkereső appot.

A Tinderen rengeteg sportoló közül választhatunk, sokan félmeztelen képet posztolnak, vagy bikiniben pózolnak a tengerparton. Yemi Apithy, egy 27 éves francia-benini vívó azt mondta, a Tindert csak figyelemelterelésre használja. "Sok nemzet képviselőjét ismerhetjük itt meg" - mondta.

Képek Ashton Baumann kanadai úszó Instagramjáról Forrás: Instagram/Ashton Baumann, Armani

Magyar vízilabdás is tudja a titkot

Gergely István, a magyar férfi vízilabda-válogatott csapatvezetője a Facebook-oldalán találta meg a rejtély kulcsát, hogy miért fogy ennyi óvszer Rióban. "Vajon miért fogy 42db/fő óvszer az olimpia ideje alatt? Vagy 1 000 000, mert már nem is tudom, hol tart ez a téma a médiában. Hát ezért. Biznisz. Itt ingyen van. A falun kívül meg $$$..." - olvasható Gergely bejegyzésében. (Legalábbis az volt, később a bejegyzés eltávolításra került.)

Még a döntő előtti éjszakán is csinálják

A brazil O'Globo újság írta meg a sztorit, miszerint a 20 éves Ingrid Oliveira és a 17 éves Giovanna Pedroso ugyan ott lehettek a női szinkrontoronyugrás döntőjében, de csupán az utolsó, nyolcadik helyet szerezték meg. Oliveira és Pedroso ugyanis egy szobában laktak az olimpiai faluban is, azonban a döntő előtt Ingrid kidobta szobatársát,

mert zavartalanul szerette volna élvezni az éjszakát egy frissen megismert kenussal.

Ingrid Oliveira Forrás: Instagram/ngrid Oliveira

Giovanna ekkor távozott, majd másnap tájékoztatta az esetről edzőjét. "Négy évet vártam arra, hogy olimpián szerepeljek, és ő inkább szórakozott" - nyilatkozta a brazil lapnak. Ugyan nem tudni, valóban van-e összefüggés a két dolog, mármint a kamaty és a döntő elvesztése között, de az már biztos, hogy

világbajnok szexnek kellett lennie, hogy Ingrid odadobjon érte mindent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.