szexi fotó fenék 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerintünk ezek a 2016-os év legelképesztőbb popsifotói.

Az év végéhez közeledve egyre több témában nézegethetünk különféle galériákat, ám mi most elkészítettük nektek a 2016-os év legszexibb fenekeiről szóló képgalériánkat.

Nem feltétlenül a hírességek körében nézelődtünk, bár aki szemfüles, az felfedezhet egy-egy híresebb popótulajdonost is. Kiválogattuk azokat a hátsókat, amelyek alakja olyan, mintha körzővel rajzolták volna, illetve az is szempont volt a döntéshozatal során, hogy a befutó popsik feszesek legyenek.

Próbáltuk a férfiak szemszögéből is nézni a hölgyeket, hiszen ők azok, akik igazán meg vannak őrülve a csinos hátsók látványától. Nem meglepő, hogy a teltebb, kerek popó nem megy ki a divatból: a férfiak agyában genetikusan kódolva van bizonyos másodlagos nemi jellegekhez társított vonzalom. Olyannyira szeretnénk ezzel magunkhoz vonzani a pasikat, hogy

a fenékkerekítés köré komoly ipar is épült.

/1612/2016_2016129144439A felismerés önmagában kevés a boldogsághozhttp://www.life.hu/intim/20161208-pilat-gabor-tabuknelkul-a-parkapcsolatrol-a-felismeres.htmlMitől szenvednek ma a párkapcsolatban élők? És a szinglik? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Hogyan lehetünk boldogok? Pilát Gábor elmondja a véleményét a témában. IntimOrigoVadul dönget a Válótársakban Tamara és Dávid (18+)http://www.life.hu/intim/20161209-vadul-donget-a-valotarsak-ket-szinesze.htmlHiába él külön Tamara és Dávid a Válótársakban, ha találkozniuk kell, mindig izzik köztük a levegő. Egyszerűen képtelenek ellenállni egymásnak! Intim--Anyaszült meztelen a világ legjobb fenekű brazil nőjehttp://www.life.hu/intim/20161209-miss-bumbum-anyaszult-meztelen.htmlMiss BumBum hatalmas rajongótáborral rendelkezik, akik biztosan örvendeznek majd a legszebb popsijú brazil nő legfrissebb képei láttán. IntimOrigoKiderült: tényleg a méret a lényeg!http://www.life.hu/intim/20161208-kiderult-milyen-peniszmeretre-buknak-a-nok.htmlA kérdés örök, már ha szóba kerül a férfiak péniszmérete: tényleg ez a fontos a szexben? A legújabb kutatás szerint igen is, és nem is. Intim--Attól, hogy nem mondjátok ki, még vége vanhttp://www.life.hu/intim/20161205-a-nok-onkent-maradnak-benne-rossz-parkapcsolatokban.htmlA brit kutatók még morfondíroznak azon, hogy vajon a pornó, a Tinder vagy éppen a Facebook miatt lett-e egyre nehezebb napjainkban az ismerkedés és a pártalálás. Mert a társkeresés tényleg pokol, ez tény, de van ennél nagyobb gond is. Mégpedig az, hogy míg a szinglik köszönik szépen, jól vannak, addig a rossz kapcsolatban élők görcsösen kapaszkodnak az elmúlt szerelmekhez, nehogy elölről kelljen kezdeni az egészet. És ez baj. IntimThinkstock608 milliót kaphat Aleexandra Khefren a szüzességéérthttp://www.life.hu/intim/20161208-aleexandra-khefren-arulja-szuzesseget-608-milliot-ajanlottak.htmlSoha nem ajánlottak ennyi pénzt egyetlen éjszakáért. Aleexandra 608 millió forintnak megfelelő összeget kaphat egyetlen éjszakáért, de nehéz döntés előtt áll. Ha megteszi, akkor a szülei kitagadják! Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.