Kylie Jenner visszatért, méghozzá eszméletlenül kerek popsival!

popsi Kylie Jenner kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celeblány rajongói fellélegezhetnek: Kylie nem tűnt el örökre az internet népe elől. 

Kim Kardashian állítólagos kirablása óta néma volt Kylie Jenner Instagram oldala, most azonban visszatért Kim húga, méghozzá egy tőle megszokott, popsis képpel. Testvére kirablásáról azonban egy szót sem írt Kylie a rajongóinak.

Forrás: Instagram/kingkylie

Kylie egy korábbi nyaralásáról mutatott fürdőruhás képet, amin természetesen a popsija tökéletes. A fotó a festői szépségú Turks and Caicos szigeten, a Karib-térségben készült, itt nyaralt pár hete a celeblány.

Hazudik Kim Kardashian a rablásról? Jacko egykori testőre lerántja a leplet!http://www.life.hu/sztarok/20161005-kim-kardashian-kirablasa-gyanus-michael-jackson-egykori-testore-szerint.htmlKim Kardashiant öt fegyveres rabolta ki, akik végül több milliárd forintnyi ékszert tulajdonítottak el a sztártól. Mindenki megrökönyödött azon, ami vele történt, és azon is, hogy ilyen könnyen bejutottak támadói a lakosztályába. Michael Jackson egykori testőre is felettébb érdekesnek találja a sztorit... TV + Sztárok--Újabb részlet derült ki Szabó Zsófiék álomesküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161004-szabo-zsofi-kiposztolta-almai-eskuvoi-helyszinet.htmlMár szinte minden apró részletet megírt a sajtó arról, hogy szombaton, október 1-jén, Nyíregyházán hogyan, milyen hajjal és ruhában fogadott egymásnak örök hűséget Szabó Zsófi és Kis Zsolt. Most viszont egy újabb részletet mutattak meg a nagyközönségnek. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi lakodalma: nézd meg, milyen fényűző volt az esküvőhttp://www.life.hu/sztarok/20161005-szabo-zsofi-es-kis-zsolt-lakodalma-alomhelyszinen-hat-emeletes-tortaval-sztarvendeggel.htmlSzabó Zsófi és szerelme, Kis Zsolt régóta tervezték már, hogy összeházasodnak, ám bokros teendőik miatt sokáig nem tudtak időpontot találni a menyegzőre. A hétvégén azonban összekötötték az életüket és egy fenséges lakodalmat tartottak! Azóta pedig szerelmes férjként és feleségként élik mindennapjaikat. TV + Sztárok--Lebukott: plasztikáztat Cameron Diaz?http://www.life.hu/sztarok/20161004-cameron-diaz-szineszno-egy-plasztikai-sebeszeten-jart.htmlFélreérthetetlen helyzetben fotózták a világhírű színésznőt. TV + SztárokOrigoPolyák Lilla gyermekei sokkot kaptak saját anyjuktólhttp://www.life.hu/sztarok/20161004-polyak-lillat-meg-a-sztarban-sztar-enekesnojet-miutan-atalakult.htmlPolyák Lilla a Sztárban Sztár című műsorban hétről hétre megújul, szereplését pedig új párja és gyerekei is folyamatosan követik. A legutóbbi átváltozása viszont annyira jól sikerült, hogy még fiai sem ismerték meg őt.TV + Sztárok--Itt a vége! Kidobta barátnője VV Tivyt http://www.life.hu/sztarok/20161004-valo-vilag-vv-tivy-baratnoje-besokallt-es-kidobta-parjat-nem-birta-a-szexjelenetet.htmlBrigi eddig tűrt, azonban a legutóbbi összefoglaló nála is kiverte a biztosítékot. Bár most nem egy újabb szexjelenet miatt áll a bál. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.