Tabuk nélkül a párkapcsolatról
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg sok embernek megváltozna a szépségideálja, ha lelkeket látna, és nem testeket. Sőt nem is kell különleges képességekkel rendelkeznünk ahhoz, hogy megtapasztaljuk, sok intelligensnek tűnő embernél már a szájuk kinyitásával jelentősen gyérül a hatás.

Mostanában divatos kifelezéssé váltak a "van kémiánk egymással", "nincs kémiánk" kifejezések. A "kémia" egy Egyiptomból származó szó, jelentése egyesíteni. Amióta a világra jöttünk, a tudatunk igyekszik befogadni a különböző energiákat, és egyesíteni őket. A férfinak a nő energiájára van szüksége, a nőnek pedig a férfiéra, mégpedig úgy, hogy közben megőrizze a saját identitását.

,,A férfinak a Nő energiájára van szüksége, a Nőnek pedig a férfiéra" Forrás: Thinkstock

"Arról van szó, ha te szólsz, ne lohadjunk,
de mi férfiak maradjunk
és a nők a nők - szabadok, kedvesek
s mind emberek, mert ez egyre kevesebb..." (József Attila)

Az energiák egyesülésekor testileg és lelkileg is kielégülést élhetünk meg. A testi sokkal egyszerűbb, de ha a lelkek nem ölelkeznek, az olyan, mintha a legjobb ételt rendelnéd ki a kedvenc kisvendéglődben, és csak nézegetnéd. Persze vizuálisan így is lehet élvezeti értéke, de többre ne számíts.

Igazság szerint nem úgy látjuk a dolgokat, ahogy azok vannak, úgy látjuk őket, ahogy mi vagyunk.

Rossz állapotban csak testeket tudunk érzékelni, tehát csak testeket fogunk kapni. Ezért ha férfi vagy, keresd meg, vedd észre a nőben a nőt, és értékeld! Ha nő vagy, tedd ugyanezt fordítva, és ebbe fektesd az energiát! Ugyanis ha az emberek annyi energiát fektetnének a párkapcsolatukba, mint az elején az ismerkedős kampányidőszakba, a válóperes ügyvédeknek is több szabadidejük lenne.

Csak állj fel, és lépj egyet...

Ha már ültél elkeseredetten egy képzeletbeli padon, miközben az életed egy hátizsákban a lábadnál hevert, tudod, milyen az elveszettség érzése. Ebben az állapotban valószínűleg ahhoz sincs kedved, hogy utáld a világot, de egyet ne feledj! Azt, hogy ennek az állapotnak is van energiája. Ezt használd ki, mert ott van a legnagyobb tartalékod, amit a legkevésbé szeretsz.

Lehet, hogy a sors történései nem mindig időben érkeznek, de mindig jókor érkeznek.

Nincs is más dolgod, csak állj fel, és lépj egyet! Minthogy az esti együttlétnél sincs olyan, hogy túl késő, a cselekvésnél sincs. Amíg az orrod elé tartott tükör bepárásodik, van lehetőséged tenni.

Tabuk nélkül a párkapcsolatról Forrás: Pilát Gábor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.