Gweneth Lee általában nős férfiak szeretője, akik körbeutaztatják a világban

házasság párkapcsolat szerető Gweneth Lee
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a férfiak utaznak, Gweneth Lee is utazik, akit akár hivatásos szeretőnek is nevezhetnénk, de tulajdonképpen pénzügyi tanácsadóként dolgozik. Saját elmondása szerint több mint 100 nős férfival volt már dogla, akik kifizették utazásait a világ körül. 

"Miért fizetnél a külföldi nyaralásért, ha megkapod a szeretődtől?" - teszi fel a kérdést Gweneth Lee, aki saját bevallása szerint már több mint 100 nős férfi szeretője volt.

Ahová a férfiak utaznak, oda megy ő is. "Volt egy szeretőm, aki ragaszkodott hozzá, hogy tartsak vele a családi nyaralásra. Így a pihenés második hetében Martha's Vineyardra utaztam én is. Egy szállodában vártam, hogy eljöjjön hozzám. A nejének azt mondta, hogy halászni megy" - idézett fel egy történetet az egyébként pénzügyi tanácsadóként dolgozó nő.

A 47 éves özvegy általában egyedül utazik, és csatlakozik szeretőihez, ahol azok éppen nyaralnak. Üzleti útra is gyakran hívják, ahol enyhíti szeretői magányát. Azt mondja, tudja, hogy sokan elítélik azért, amit csinál, ő mégis hiszi, hogy segít pároknak abban, hogy együtt maradjanak. Úgy látja, hogy a házasságokból egy idő után elveszik a szex, de a férfiak nem akarják elhagyni a feleségüket, így tőle kapják meg azt, amit otthon nem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.