Maradona a lelátón smárolt, amikor kiesett a csapata

Forrás: AFP/Saeed Khan -
foci-vb 2018 Diego Maradona Rocio Oliva Argentína
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Maradona viselkedését nem nézi jó szemmel a FIFA. A világklasszist figyelmeztették a normák betartására, jelezve neki, hogy ugyan a legendák programja keretében arra a meccsre megy, amelyikre akar, de mindent azért nem tehet meg ő sem.

Diego Maradona természetesen ma is ott volt a lelátón, amikor szeretett hazája, Argentína legjobbjai összecsaptak Franciaországgal. Ezúttal azonban a barátnője, Rocio Olivia is vele tartott, vélhetően azért, hogy megfékezze vállalhatatlanul viselkedő párját, akit legutóbb ki kellett vezetni a stadionból.

Úgy tűnik, Rocio csókokkal próbálta elterelni a legenda figyelmét:

Diego Maradonát barátnője, Rocio Oliva vigasztalta Kazanyban Forrás: AFP/Saeed Khan

Argentína búcsúzott a vb-től

Argentínát végül 4-3-ra győzte le Franciaország, így a dél-amerikai csapatnak véget ért a 2018-as labdarúgó-világbajnokság. Ez pedig azt jelenti, hogy Rociónak egész biztosan nem lesz könnyű ma este a vigasztalhatatlan Diegóval.

Maradonáékról több fotó is készült a kazanyi lelátón Forrás: AFP/Saeed Khan
Így drukkolt Argentínának Messi családjahttp://www.life.hu/sztarok/20180630-lionel-messi-felesege-antonella-roccuzzo-es-gyermekei-kazanyban.htmlFranciaország 4-3-ra ugyan legyőzte Argentína válogatottját, a dél-amerikai csapatkapitány Lionel Messi azonban minden támogatást megkapott szeretteitől a sikerhez. TV + Sztárok--Maradona viselkedését nem nézi jó szemmel a FIFAhttp://www.life.hu/sztarok/20180630-maradona-viselkedeset-nem-nezi-jo-szemmel-a-fifa-o-sem-tehet-meg-barmit.htmlAhogy már megírtuk, a minap ki kellett vezetni Maradonát a stadionból, miután teljesen kifordult magából csapata győzelme után. TV + Sztárok--Kelemen Anna meglepő kérdést tett fel a focirólhttp://www.life.hu/sztarok/20180630-kelemen-anna-meglepo-kerdest-tett-fel-a-focirol.htmlMár megszokhattuk, hogy Kelemen Anna videóiban a legkülönfélébb témákat feszegeti. Most pedig úgy tűnik, hogy a foci-vb-t és egyáltalán a focit vette górcső alá. TV + Sztárok--Mellvillantásssal hálálja meg csapata jó teljesítményát a brazil modell, Josi Paulahttp://www.life.hu/sztarok/20180629-mellvillantasssal-halalja-meg-csapata-jo-teljesitmenyat-a-brazil-modell-josi-paula.htmlJosi Paula árgus szemekkel követi a világbajnokságot, és meg is hálálja csapata jó teljesítményét, méghozzá forró fotókkal: ez aztán a motiváció! TV + SztárokOrigo45 éves korában elhunyt a korábbi szerb válogatott focista, Goran Bunjevcsevics http://www.life.hu/sztarok/20180629-45-eves-koraban-elhunyt-a-korabbi-szerb-valogatott-focista-goran-bunjevcsevics.html45 éves korában elhunyt Goran Bunjevcsevics korábbi szerb válogatott labdarúgó. A focista halálhírét egykori klubja, a Crveza Zvezda tette közzé. TV + Sztárok--Foci-vb 2018: ezek a bajnokság eddigi legviccesebb mémjeihttp://www.life.hu/sztarok/20180629-focivb-2018-ezek-a-bajnoksag-eddigi-legviccesebb-memjei.htmlA foci-vb eddig igen sok meglepetést tartogatott, de kétségtelen, hogy a németek kiesése döbbentett meg eddig a legjobban mindenkit. Mondanunk sem kell, az internet kárörvendő népe ihletett merített az erősnek hitt csapat távozásából, rengeteg mém született a német csapat kárára, de nemcsak ők kapták meg a magukét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.