őrjöngés Maradona foci-vb Argentína kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki kellett vezetni Maradonát a stadionból, miután teljesen kikészült csapata győzelme után.

Izgalmas mérkőzésen győzte le tegnap 2-1-re Nigéria csapatát Argentína a foci-vb-n. A meccs azonban nem csak a pályán zajló események miatt vált emlékezetessé, hanem Maradona külön produkciójától is.

A legendás labdarúgó végig extázisban szurkolt csapatának a lelátón, a góloknál pedig szinte megőrült: másoknak kellett visszafogniuk, hogy ki ne zuhanjon örömében a lelátóról. A győztes találat után a középső ujját felemelve ugrándozott, majd gyakorlatilag összezuhant, támogatva vezették el a lelátóról.

A Mirror azt írja, ezt követően a teljesen kikészült Maradonát az egészségügyi személyzet a helyszínen ellátta, állítólag csak a vérnyomásával akadtak gondjai.

Az internet népe azonban nem kímélte a legendát, a Twittert ellepték a csalódott argentin rajongók bejegyzései, akik kijelentették, egykori példaképük rendkívül tiszteletlenül viselkedett, és ők szégyellik magukat az obszcén mozdulat miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.