Foci vb: Ezzel a franciával jár az 51 éves Pamela Anderson

foci vb 2018 Franciaország Pamela Anderson Adil Rami
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adil Rami francia labdarúgó nem csak azért érdekes, mert jelenleg az Olympique de Marseille hátvédje és a francia válogatott tagja. Hanem azért is, mert a 32 éves klasszis jelenlegi barátnője nem más, mint Pamela Anderson.

Szexszimbólum a lelátón

Sajtóhírek szerint Pamela Anderson idén februárban jelentette be, hogy valóban egy párt alkotnak Adil Rami focistával, sőt, már tavaly nyár óta együtt vannak. 2017 májusában mutatták be őket egymásnak a monacói Forma-1-es futamon, azóta pedig a köztük lévő 18 év korkülönbség ellenére dúl a szerelem.

Így festett az 51 éves Pamela Anderson 2018 márciusában Forrás: NurPhoto/Oscar Gonzalez/NurPhoto/Oscar Gonzalez

18 évvel fiatalabb pasija segít Pamela Andersonnak átvészelni a menopauzát című cikkünkben számoltunk be róla, hogy a páros sokáig nem akarta nagy dobra verni kapcsolatát. Pamela végül Adil kedvéért Párizsba költözött, ezáltal pedig a klimaxnak is búcsút intett. "Ő nem beszél jól angolul, én nem beszélek jól franciául, de a testbeszédünkkel remekül kommunikálunk" - nyilatkozta korábban Pamela Anderson.

Adil Rami 2018 júliusában Moszkvában, a foci vb-n Forrás: Sputnik/Anton Denisov

"Védeni akarjuk a szerelmünket. Annyi hamis párkapcsolatot látok magam körül, ők csak arra vágynak, hogy észrevegyék őket és írjanak róluk" - mondta akkor.

Adil Rami egyébként kétgyermekes apuka

Rami korábban Sidonie Biémont fehérnemű-modellel élt együtt, akitől ikergyermekei születtek:

#mylove ❤️ #sons #dayoff #recovery #teamrami #babies #life #paris #shoes ⚪️ have a good week-end everybody

Adil Rami (@adilrami) által megosztott bejegyzés,

Perfect day with my loves ❤️ ... #famille #dayoff #relax #rechargelesbatteries #sunonparis ☀️ M&Z ✨❤️ dieu merci

Adil Rami (@adilrami) által megosztott bejegyzés,

Hogy Pamela ott lesz-e vasárnap délután a Luzsnyiki Stadionban a 2018-as labdarúgó-világbajnokság döntőjében, egyelőre nem lehet tudni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.