Damu Roland erőszak feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb kérdések merültek fel és információk szivárogtak ki a barátnőjét állítólag bántalmazó színész, Damu Roland ügyében.

A Blikk információi szerint a férfi azt vallotta a rendőröknek, hogy az ominózus napon akart szakítani kedvesével. Az egész napot együtt töltötték, és a színész kereste a megfelelő alkalmat a szakításra. Majd felvitte a lányt az új lakásába, de amikor ott előállt a tényekkel, a lány Damu szerint őrjöngeni kezdett, és rátámadt a férfira, aki pusztán csak védekezésből ütötte meg a nőt.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

Damu Roland édesapja is megszólalt az ügyben: "Nagy szerelem volt ez. Amikor a fiam bemutatta, én már mondtam neki, hogy valami nem tetszik ezen a lányon, de ő hajthatatlan volt. Később aztán kiderült néhány hazugsága. Például egyszer azt állította a fiamnak, hogy Miskolcon van, mert nagyon beteg a nagymamája, később azonban rájöttünk: Izraelben volt. Akkor kölcsönadta az útlevelét egy másik barátnőjének, hogy menjen ki vele Marokkóba, ezért Roland fel is jelentette. Eljárás folyt ellene okirat-hamisításért. De előfordult, azt hazudta, terhes, csak hogy a fiam ne hagyja ott. Azt állította, hogy megütötte őt a fiam. A rendőrök végül nem jártak el, mert kiderült, nem volt igaz" - vallotta Damu Rudolf.

Dr. ifj. Mohácsi Ferenc - Damu újonnan meghatalmazott büntetőügyvédje bizton állítja, hogy a védence elleni vádak alaptalanok - a következőket nyilatkozta:. "Mivel most kaptam meghatalmazást, egyelőre tisztázni kell számos körülményt, de az kijelenthető, hogy egy sértett nő valótlan nyilatkozata alapján helyezték előzetes letartóztatásba ügyfelemet. Tudomásom szerint a kirendelt orvosszakértő sem talált erőszakra utaló nyomot, és más bizonyíték sem támasztja alá a gyanút. Bízom benne, hogy a már eljáró kolléga által benyújtott fellebbezés eredményes lesz."

Annak ellenére, hogy édesapja és anyja is foggal-körömmel védik a színészt, ő mégis magányosan tengődik a rácsok mögött: eddig sem rokonai, sem barátai nem látogatták meg. "Édesanyám és én is mindennap beszélünk az ügyvéddel, de egyelőre nem történt előrelépés az ügyben. Remélem, mihamarabb bemehetünk hozzá" - mondta a Napi Ásznak a színész unokatestvére. A család nemcsak a fegyőrök agressziója miatt aggódik - attól tartanak, hogy Damu esetleg maga ellen fordul és kárt tesz magában a börtönben.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.