Megasztár Kállay-Saunders András énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállay-Saunders Andrással, az ötödik Megasztár fiatal felfedezettjével megesett már, hogy az életéért kellett futnia.

A Megasztár felfedezettje a TV2 Hajdú Péter Frizbi című műsorában beszélt szörnyű élményeiről. A New Yorkban élő sármos énekes kilenc hónapja érkezett Magyarországra, de egyáltalán nem a tehetségkutató miatt. "A Megasztárt csak egy reklámban láttam, és gondoltam, jelentkezem rá" - mondta Kállay-Saunders András, majd életveszélyes élményéről mesélt.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

"New Yorkban, Bronxban nőttem fel. Nem vagyok bűnöző, nem vagyok rossz ember, mégis lőttek már rám. Bronxban lehetsz egy angyal is, de a baj megtalál. Ott nem kell rossz embernek lenned ahhoz, hogy életveszélybe kerülj. Egyszerűen az emberek nem tudnak viselkedni" - kezdte a fiatal megasztáros, majd elmesélte hátborzongató élményét. "Éjjel volt, aludtam már, amikor az egyik barátom felhívott telefonon, hogy segítsek neki. Azt mondta, azóta üldözik, hogy leszállt a metróról. Rohan, és futnak utána. Üldözik. Azt kérte, hogy találkozzunk, menjek érte és vegyem fel őt kocsival. Érte mentem, és amikor odaértem, megtaláltam, együtt rohantunk vissza a kocsihoz. Közben pedig lőttek ránk. Nem tudom, kik voltak, soha nem láttam őket előtte és azóta sem" - mesélte a TV2 sztárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.