műsorvezető tökéletes apa Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki hinné, hogy az éjjel-nappal pörgő műsorvezető a civil életben nyugodt és kiegyensúlyozott férfi, aki családját mindennél fontosabbnak tartja.

Balázs, úgy tűnik, tökéletes családi életet él. Az egykor bohém életű televíziós fenegyerek ma már példás családapa és odaadó férj. Miután tavaly októberben megszületett kisfia, Benett, a műsorvezető féltve óvja gyermekét a médiától. Bár az X-Faktor sztárja és családja igen mozgalmas életet élnek, eddig senkinek sem sikerült lencsevégre kapnia őket kisfiukkal közösen. Múlt héten azonban Balázsék ellátogattak egy Halász Judit-koncertre, ahol a Hot! magazin fotóinak tanúsága szerint remekül érezték magukat. "Ritka az olyan édesapa, mint Balázs, aki mindenben segített a feleségének. Kisfiával pedig úgy törődött, hogy az példaértékű. Végig ő vigyázott rá: látszott, hogy folyamatosan részt vesz a kis Beni nevelésében. Nagyon tüneményes a gyerek - úgy láttam, az édesapjára hasonlít, de az anyukája vonásai is felfedezhetőek rajta" - mondta egy szemtanú.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


A Class FM és az RTL Klub műsorvezetőjének neje, Horváth Viki egyébként szülése után már fél évvel vissza is ment dolgozni a Morning Show-ba. A fiatal anyuka hetente kétszer szerkesztőként dolgozik a stúdióban, és a reggeli műsor végeztével rohan haza kisfiához. E néhány óra kivételével nem veszik igénybe a bébiszitter segítségét, mert a pár már a kisfiú születése előtt eldöntötte, hogy csak akkor kérnek segítséget, ha semmiképp nem tudják megoldani a gyerekfelügyeletet. Fiukat igyekeznek úgy nevelni, hogy minél jobban megismerhessen más kultúrákat és népeket, így nem csoda, ha Benett járt már szüleivel Ázsiában, Franciaországban és Bulgáriában is. De a műsorvezető jól tudja, a boldog családi élethez elengedhetetlen, hogy feleségével néha kettesben is tölthessen némi időt, hiszen ez a titka a kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolat megőrzésének. Ehhez Viki és Balázs is fontosnak tartja a jó szervezőkészséget - azt, hogy ilyen feszített munkatempó mellett úgy osszák be idejüket, hogy abban mindig helye legyen a másiknak.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.