Baricz Gergő Kovács Vera X-Faktor kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Feró és Kováts Vera énektanára szerint a fiatal lány feladta az X-Faktort Baricz Gergőért.

Tipp! Sokkoló képeken a tinisztár! Kattints a galériáért!






Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub


A versenyből Verának kellet távoznia, a nézők szavazatai alapján. "Feladtad, Vera, a szerelmedért!" - tört fel a csalódottság Szatmári Orsiból, aki a Blikknek próbálta megmagyarázni, miért is érzi ezt. "Vera eddig ezt a dalt mindig tökéletesen adta elő. Most egyszerűen csak kiállt a színpadra, és lenyomta, mintha semmi tétje nem lenne az egésznek. Vera nagyon érzékeny lelkű kislány, nyilván megviselte, hogy pont azzal az emberrel kell párbajoznia, akihez a legközelebb áll, de küzdenie kellett volna" - mondta az énektanár. Vera mentora, Nagy Feró is egyetért Orsival. "Vera nem harcolt magáért. Ezt szóvá is tettem neki" - árulta el Feró.

Vera a következőket mesélte a Blikknek a történtek után: "Nem tudom, mi is történt, hogy feladtam-e a versenyt. Nem küzdöttem Gergő ellen, és rajta is láttam, ő sem adott bele száz százalékot. Nagyon megviselt ez a párbaj. Örülök, hogy Gergő továbbjutott. Nagyon érzékeny lelkű fiú, neki talán jobban fájt ez, mint nekem. Ezek után, hogy engem kiejtett, már meg kell nyernie a versenyt!" - vallotta a fiatal énekesnő. "Megéreztem, hogy ez lesz! Próbáltuk magunkat felkészíteni erre, de nem lehet. Meg kell erősödnöm ezek után! Nagyon meggyengültem" - mondta a párbaj után Gergő.

Tipp! Annamari a villán kívül! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.