Charlie Sheen kirúgás munkanélküli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A CBS tévécsatornának elege lett a botrányhősből. Legutóbbi balhéja után felfüggesztették a Két pasi meg egy kicsi című sorozat forgatását, most azonban határozottabb lépésre szánta el magát a csatorna.

Kirúgták Charlie Sheent a Két pasi meg egy kicsi című sorozatból. A főszereplő sorozatos botrányait már nem tolerálta tovább a stúdió, annak ellenére, hogy a film a legnézettebb amerikai komédia. A színész rekordfizetést, epizódonként 1,8 millió dollárt kapott, amit egyáltalán nem becsült meg. Miatta ugyanis többször leállt a forgatás. Kétszer elvonúkúrára kellett mennie, a múlt hónapban pedig több sértő megjegyzést tett nyilvánosan a sorozat producerére. A színész azonban nem marad munka nélkül: egy internetes talk show-t indított nemrég, amelyet már most rengetegen néznek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.