párkapcsolat VV Gigi VV Jerzy Való Világ 4 szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág nézőit mostanában az foglalkoztatta leginkább, hogy hogyan alakul Gigi és Jerzy kapcsolata. Robelin, a Life.hu ezoterikus tanácsadója elárulja, milyen valójában Gigi és Jerzy személyisége, illetve azt is megtudhatjuk, mennyire lesz tartós a kapcsolatuk. 

RTL Klub/Sajtóklub
RTL Klub/Sajtóklub

Gigi 1990. 01.16-án született. Képes méltósággal uralkodni önmaga felett, és ezáltal uralni a helyzeteket. Szinte ordít róla, hogy ezeknek a dolgoknak tudatában van, és kiélvezi azt, amit a sors és Jerzy felkínált neki. Legtöbb esetben eléri, amit akar. Ha egy ilyen születési képletben jelentős pozitív fényszög látható, akkor az biztosít arról, hogy jól használja fel a vele született adottságokat. Diszharmonikus állapotban is rendelkezik ezekkel a képességeivel, csak éppen nem úgy éli meg a lehetőségeket, ahogyan mindenki számára hasznos lehetne.

Kíváncsi vagy, hogy alakul a jövőd? Robelint itt kérdezheted!




RTL Klub/Sajtóklub
RTL Klub/Sajtóklub



Jerzy annak köszönheti Gigi érdeklődését, hogy helyes férfinak mondható, és kidolgozott a felsőteste. Viszont semmi esélye nem lenne egy perzselő tekintetű macsóval szemben, aki egyetlen pillantásával az ujja köré csavarja a legbájosabb hölgyeket is.

RTL Klub/Sajtóklub
RTL Klub/Sajtóklub

Ahogyan már olvashattuk, Jerzy életére árnyékot vetnek a gyermekkorában átélt nehézségek, így érthető, hogy hiába szeretne maradandót alkotni, lendületét mindig aláássa az a tanult félelem, ami a tragikus sorsú gyermekek életét sok esetben megnehezíti.
Az érzelmek rendkívül fontosak számára. Kell neki, hogy megkülönböztetett figyelemmel vegyék körül, szeressék és szeressen. Ha talál olyan személyt a környezetében, aki viszonozza érzéseit, akkor megnyugszik, és aránylag jól érzi magát a bőrében. De amint ez megtörténik, a lelke mélyén azonnal befeszíti a szorongás, nehogy elveszítse az illetőt. Ez az, ami bénító hatással van rá, ettől olyan "lassú", és ezért erős benne a késztetés, hogy megfeleljen.

Ki nyeri meg a ValóVilágot?





RTL Klub/Sajtóklub
RTL Klub/Sajtóklub








Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.