Alekosznak annyi? Ő csavarta el teljesen a görög fejét!

párkeresés reality show Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledünk a játék végéhez, de a hatalmi harc továbbra is nagy erőkkel tart. Olga, a szibériai szépség sokaknak szúrja a szemét, amióta kimutatta a foga fehérjét. Cicázik Alekosszal, és a visszafogott kislány helyett egyre inkább magabiztos nőies oldalával igyekszik hódítani.

Olga megsértődött a muffin-üzeneten

Alekosz ismét különleges módszert választott arra, hogy még jobban feltüzelje a lányokat. Igazi királyi reggelivel keltette a hölgyeket, ám a muffinokban elrejtett üzenetek vártak a jelöltekre. A cetlije tartalmát a legújabb közellenségnek, Olgának a gyomra nem vette be, aki struccpolitikát folytatva elvonult a hálószobába, és lefeküdt. A reggeli közben a testvérpár is összeugrott, amit végül később tisztáztak. Úgy tűnik, Alekino gavallér stílusa az erős testvéri köteléket is megrendíti.

Alekosz ismét könnyekre fakasztotta a hölgyeket

Alekosz tarsolyából nem fogynak a meglepetések, melyekkel újra lángra lobbanthatja a nők szívében szunnyadó tüzet. Ami azt illeti, nagyon okosan vezeti a lányokat, ezúttal rajongóinak dalokkal készült. Barbi továbbra is tinirajongóként ugrik a görög hős nyakába. Veronika viszont továbbra sem tudja, hogy milyen rendezvényen van, és az érdi milliomossal folyamatosan elbeszélnek egymás mellett. Brigi nem bírta tovább, és érzelemdús, könnyekkel teli üzenetet hagyott Alekosznak telefonon.

Jósoljunk jövőt Alekosznak! Te mit kívánnál neki?



Olga szépsége kiverte a biztosítékot Veronikánál





Olga továbbra is a jégkirálynő szerepében maradt

Olga abba a kegyben részesülhetett, hogy Alekosszal kettesben romantikázhatott. Első körben egy operaelőadást nézhettek meg közösen, majd egy érzéki, ínycsiklandozó, vágykeltő vacsorára vitte el a görög Adonisz. Az orosz langaléta továbbra is titokzatosan viselkedik, ami Alekosz számára kihívást jelent, és gyermeteg kíváncsiságot hoz ki belőle. A fekete jégkirálynő oroszul kezdett el gagyarászni Alekosznak, és kifejtette, mit érez a görög iránt. A randevú közben a villában maradt hölgyeknek természetesen majd' kifúrta az oldalát a kíváncsiság, hogy vajon mi történhet az andalgó pár között.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.