Annyi a hírnévnek! Nem érdekli az RTL Klubot a Való Világ 4 fekete szépsége

reality show vetkőzés sztriptíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Zsuzsi pályafutása korán véget ért, amikor a nagyszájú lányt kizárta a csatorna a játékból. Most úgy tűnik, a későbbiekben sem számíthat arra, hogy az RTL Klub bármilyen módon is alkalmazza.

Vissza kell térnie eredeti szakmájához a Való Világ 4-ből kizárt játékosnak. VV Zsuzsi ugyan örül annak, hogy kiesett a játékból, ennek ellenére némiképp profitált kezdetben a szereplésből, és az RTL Klub sem tart igényt a lányra. Ahogy azt az Új Ásznak elmesélte, először ő is eljárt haknizni a többiekkel, ám miután mindenhol azt kérték, vetkőzős műsorral lépjen fel, elege lett a dologból.

Te mész az idén fesztiválozni?



Mudra Laszlo foto
Mudra Laszlo foto

"Ha már itthon is vetkőznöm kell, és nem is kapok több pénzt érte, akkor jobb, ha külföldön táncolok, ahol senki sem ismer, és nem fotózzák le minden pillanatomat" - fakadt ki Zsuzsi a lapnak, aki azt is elmondta, anyagilag éppen ott tart, mint a valóságshow előtt, ezért nem is gondolkodik nagy váltáson, inkább marad a sztriptíztáncnál.

Lájkolj minket a Facebookon és nyerj Volt vagy Balaton Sound jegyet!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.