Madách Színház színdarab Muri Enikő Operettszínház Dolhai Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikőt, az X-Faktor legjobb női hangját felkérték, hogy énekeljen az Operettszínház koncertjén, végül azonban mégsem léphetett színpadra.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Kattints a Finálén készült képekért!


A Madách és az Operettszínház egymással versengenek, ez pedig rosszul érinti a sztárokat. Dolhai Attila, az Operettszínház sztárja meghívta karácsonyi koncertjére Muri Enikőt, ám végül mégsem énekelhetett Dolhaival. "Körülbelül három éve, Kisvárdán, egy tehetségkutatón ismertem meg Enikőt, ahol zsűriztem. Zseniális volt. Később pár alkalommal meghívtam a koncertjeimre. Néhány év múlva láttam, hogy az X-Faktorban szerepel, és nagyon drukkoltam neki. A karácsonyi koncertemen is énekelt volna az Operettszínházban, de mivel egy másik zenés teátrumban kapott főszerepet, nem léphetett fel. Mégis tervezem, hogy a jövőben együtt dolgozzunk. Egy adott helyszín, mint jelen esetben az Operettszínház, szabhat ilyen feltételeket, de ettől még máshová is viszem majd a koncertemet, és örülnék, ha Enikő elkísérne" - vallotta Attila a Borsnak.

Az Operettszínház igazgatója azonban másképp emlékszik a történtekre: "Ez nem igaz, Muri Enikő neve szóba sem került. Nem tiltottam volna le. Sasvári Sándor és Feke Pál is a Madáchban játszik, mégis az új bemutatónkban, a Veled, uram!-ban is színpadra lépnek nálunk. Nyilvánvaló, hogy a szerepek kiosztásakor az Operettszínház társulati tagjai elsőbbséget élveznek. Enikőék egyébként túlzott anyagi igényeket támasztottak" - mondta az igazgató.

Muri Enikő is elmondta a véleményét a Borsnak, szerinte a következő történt: "Nem értettem a dolgot. Hívtak, hogy lépjek fel Attila koncertjén, aztán lemondták arra hivatkozva: a teátrum vezetésének nem tetszik, hogy a konkurenciánál kaptam szerepet. Szívesen énekeltem volna a karácsonyi koncerten, azonban szerencsésnek érzem magam, mert a Madách Színházban kiváló légkör fogadott, és örülök annak, hogy oda tartozhatok, hiszen ott igazi családias légkör uralkodik, amit nem szívesen cserélnék el" - mesélte az X-Faktor ezüstérmese.

Átalakítunk! A félénk Evelinből bombázó lett. Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.