Nemcsak a testedet, a lelkedet is edzi az új tréningmódszer

fogyás lélek mozgásforma kinesis test testedzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A háromdimenziós térben nemcsak a testedet hozhatod csúcsformába, de belső energiaforrásaidat is magasabb szintre emelheted!

Átalakítunk! Dögös csaj lett Edinából. Kattints a galériáért!


Vissza a természetességhez




Forrás: Technogym - Kinesis TM
Forrás: Technogym - Kinesis TM


A mozgás újraértelmezése

"A multifunkcionális eszközzel az edzés egy 360 fokban forgatható speciális kábelrendszeren történik, ami akár egy komplett fitnesztermet is helyettesíthet. A háromdimenziós térben bármilyen mozgás kivitelezhető, a négy géptípussal (Alfa, Béta, Gamma, Delta) lehetővé válik a mozdulatok teljes komplexitása, így különböző irányokban fejthetünk ki erőhatást" - tájékoztat Tánczos Zoltán, személyi edző, az ELTE-PPK gyakorlatvezető tanára. A kinesisszel minden izomcsoportot külön-külön, vagy akár együttesen is hatékonyan lehet fejleszteni, de az edzések szabadon kombinálhatók bármilyen izotonikus gépeken végzett gyakorlattal, gumikötéllel vagy akár TRX-szel is.

Tipp! Christina Aguilera hihetetlenül meghízott. Kattints a galériáért!


Változatos gyakorlatmenet

"Így kisebb a sérülés veszélye"

Fokozott izomerő és állóképesség



Tipp! Megasztárosok tömege indulna az Eurovízión. Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.