Végre egy őszinte mosoly! Elkaptuk Demcsák Zsuzsa boldog pillanatát

Demcsák Zsuzsa fotózás kutya műsorvezető kutyabarát alapítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon profin viseli a megpróbáltatásokat  Demcsák Zsuzsa, aki igyekszik mindig kedvesen, egy halvány mosollyal az ajkán fordulni a magánéletéről kérdezgető, kíváncsi idegenekhez. A Life.hu elkapta Zsuzsa, a napokban ritkának számító, őszinte és vidám mosolyát, ami egy gazdára váró kutyának, Fügének szólt.

Demcsák Zsuzsa évek óta lelkesen kiveszi a részét az Illatos úti gazdátlan kutyák örökbeadásáért tevékenykedő Vigyél Haza Alapítvány munkájából. Ismertségét gondolkodás nélkül kamatoztatja, ha segélykoncertet kell vezetni, vagy az alapítvány éves naptárán kell pózolni egy gazdára váró kutyával. A jövő évi naptárfotózásra való felkérést igen nehéz pillanatban kapta a Mokka műsorvezetője, de egy percig sem habozott, elvállalta. A félórás fotózás alatt egy őszinte mosoly ült ki az arcára, amit Füge a szeretetével hálált meg.

Forrás: Vigyél Haza Alapítvány
Forrás: Vigyél Haza Alapítvány

"Az, hogy legyen egy saját kutyánk, folyamatos téma a családban, de ez most nem a legjobb pillanat ahhoz, hogy magunkhoz vegyünk egy négylábút. Annak kifejezetten örülök, hogy a XXI. kerületben talált, július óta gazdára váró ivartalanított, keverék szuka kutyus a fotózás után már új gazdáihoz, egy gyerekes családhoz megy haza Alsógödre, egy kertes házba, és még a lakásba is bejárhat majd. Remélem, a többi Illatos úti kutyus is hamarosan gazdára talál, ezért vagyok ma itt, hogy az arcommal is segítsem a kutyák örökbeadását" - mondta Zsuzsanna, ezután a gyerekeiért sietett, immár a hivatalos mosollyal az arcán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.