Új klipjével szeretné visszahódítani szerelmét a meleg énekes

meleg férfi szerelem Megasztár Mujahid Zoli klip énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztárból megismert énekes egy év után hazajött Londonból azzal a céllal, hogy visszahódítsa elvesztett szerelmét - tudta meg a Life.hu.

Mujahid Zoli Három év című dalát személyes történet ihlette, az énekes egy beteljesületlen szerelméről szól.

Forrás: Muhajid Zoli
Forrás: Muhajid Zoli

"A kapcsolatom, amiről a dalban éneklek, egy őszinte szerelem története. A problémánk az volt, hogy itthon nem lehetett felvállalni. Sajnos Magyarországon nem olyan egyszerű a melegek helyzete, mint külföldön. Amikor kiderült, hogy Londonba utazhatok szerencsét próbálni, nagyon sokáig gondolkodtam, mi legyen, végül úgy döntöttem, hogy kimegyek, ezzel mindent felégetve magam mögött. De a szerelmemet akkor sem tudtam elfelejteni. Nagyon hiányzott, de emellett tudtam, hogy otthon semmi esélye a kapcsolatunknak. Így a fájdalmamat kiírtam magamból, így született a Három év című szám. Amióta hazajöttem, nem találkoztam az exemmel, de remélem, a dal hallatán megérti, hogy mit éreztem, és mit érzek most iránta" - mesélte a Life.hu-nak Zoli.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.