Cickókat villantott! Egy férfival és egy nővel is csókolózott a botrányhősnő

buli Katie Price csókolózás villantás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokáig szomorkodott exvőlegényével való szakítása után Katie Price, leánykori nevén Jordan, aki amint tehette, belevetette magát az éjszakába. Frissen plasztikázott cickókkal, melltartó nélkül, testhezálló nadrágban tűnt fel egy buliban, majd a nyílt utcán csókolózott egy férfival és egy nővel is.

Botrányosan néznek ki! Fotók sztárokról, akik nevetségesen öltöztek fel



Sosem a józan életéről volt híres Katie Price, aki nem sokkal exvőlegényével, Leandro Pennával való szakítása után elmerült az éjszakában. Mindezt - szokásához híven - olyan öltözékben tette, amely a lehető legkevesebbet bízza a képzeletre. Frissen plasztikázott cickóit egy vékony póló takarta csupán, melltartót ugyanis a botrányhősnő nem viselt. Ráadásul a buli végeztével távozóban először csókolózott egy férfival, majd a mellette álló nővel is. Aztán mint aki jól végezte dolgát, távozott a helyszínről.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nézd meg itt, hogyan távozott a buliból a könnyűvérű botrányhősnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.