VV5: Lelepleződött Kinga hazugsága

VV5 VV Gergő Való Világ 5 Flört Való Világ valóságshow szerelem randi VV Kinga hazugság VV Veronika RTL Klub VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peti mindenkinek eldicsekedte, hogy lefeküdt Veronikával, amit Cristofel higgadtan vett tudomásul. A nap végére azonban a kacsacsőrű lány sírva omlott össze, akárcsak Kinga, aki a villalakókkal együtt nézte vissza azt, amikor Gergővel egymásra gerjedtek. A cselszövőt annyira sokkolták a látottak, hogy becsomagolt a kofferjába, és el akarta hagyni a villát.

Tipp! Sztárok, akik botrányosan elhíztak! Kattints a galériáért!




Szólj bele: A gyerektől ment tönkre a párkapcsolat


Seherezádé és Gergő beszélgetése csúnya vitává alakult, mert a sittes a tőle megszokott bunkó stílusban osztotta ki egykori szerelmét. Többen is a szőkeség védelmére keltek, de Gergő nekik is csúnyán válaszolt. A feszült hangulatot a szerkesztők tovább fokozták, miután levetítették nekik Kinga és Gergő korábbi fülledt hangulatú randiját. A két érintett legszívesebben elsüllyedt volna szégyenében. Attilának sem estek jól a látottak, ezért jól beolvasott a cselszövőnek. Kinga összeomlott a történtektől, ezért a fejébe vette, hogy kijön a villából, mert megijedt Attila terrorjától. Gergő megpróbálta megvigasztalni, bár nem sok sikerrel járt, de azt azért sikerült elérnie, hogy ne költözzön megint haza.

Tipp! Így árulják magukat a sztárok! Kattints a galériáért!



A kiválasztáson Fecóra került a zöld kendő. A dumagép alig kapott levegőt a hirtelen jött sokktól, de Kinga, Csaba és Dya berángatta őt a nyugiszobába és lelket öntöttek belé. Attila biztosra vette, hogy Fecó őt hívja majd ki. A dumagép azonban még nem tudja, hogy dönt, mert Seherezádé kihívására is megvannak a nyomós érvei.

Veronika, Cristofel és Péter leült egy közös vacsorára, hogy megbeszéljék a kis szerelmi háromszögüket. A skalpvadász pár perc után otthagyta az asztaltársaságot sértődöttségében. Ezután Veronika sírt egy sort az elmúlt hónapok emlékére, majd Péter szerelmet vallott a lánynak. Veronika szerint Peti túllőtt a célon, ezért ő is otthagyta az asztalt és sírva rohant be a nyugiszobába. Cristofel hiába próbálta megérdeklődni tőle, hogy miért sír, ezért Petivel arra a megállapításra jutottak, hogy csak maga miatt sírhat.

Tipp! VV5: Hazaküldték a összeférhetetlent! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.