VV5 párbaj: Kiesett a legszőkébb bombázó

VV5 VV Seherezádé Való Világ valóságshow párbaj VV Kinga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az összefoglalóban Kinga miatt összeveszett mindenki mindenkivel, miközben a cselszövő sírva rettegett a kieséstől. Nem ok nélkül rágta a körmét már tegnap a szőke hajú királylány: 66 százalékkal győzte le őt Seherezádé a párbajon. A várakozásoknak megfelelően a stúdió zengett a hangos veszekedésektől, a két lány a legnagyobb semmiségekből is akkora vitát generált, hogy azt vártuk, mikor esik már ki valamelyikőjük, és lesz egy kis csend.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!


Már javában az igazak álmát aludták a villalakók, amikor Tordas Éva hangos horkolásba kezdett. Olivérnek kipattant a szeméből az álom, tehetetlenségében felkeltette a horkoló nőt, s elmondta neki, tűrhetetlen, amit művel. Évi nem ébredt fel teljesen a mélyalvásból, félálmában összevissza beszélve tiltakozott az őt ért vád ellen.



Csabának és Verának kampányszöveget kellett írnia, amihez segítségül hívhattak egy-egy pártatlan villalakót. Csabika Attilát kérte fel maga mellé, de az elutasította a felkérést, amiből pillanatok alatt egy újabb vita robbant ki. A meddő vitának Olivér akart véget vetni, de az összeférhetetlen őt is kiosztotta. Oli ráhagyta a dolgot Attilára, de Gombinak kifejtette, hogy az már neki is sok, amit a gyomaendrődi taktikus művel. Az ügynek azonban ezzel sem lett vége, mert Fecó is beszállt a veszekedésbe, majd Kinga is. A csetepaté záróakkordja ismét Attila és Csaba közt játszódott le, bár a rendőrfiú akkor már azt sem tudta, miről megy a balhé. A cselszövő végül megunta, hogy róla vitáznak, ezért sírva könyörgött a fiúknak, hogy fejezzék be a feszkózást, mert nem veszekedéssel szeretné eltölteni az utolsó napját.

Tipp! Bájos, titokzatos és szexi! Kattints a galériáért! (18+)





Mit szóltok az Eurovízió eredményéhez?





Seherezádé Verát hívta meg az utolsó vacsorára: míg ők a nyugiszobában kajálgattak, az idő alatt Kinga Serry ellenszenves viselkedése miatt puffogott Attilának. Vera szerint Kinga túl magabiztosan viselkedik mostanában. Ez a feltételezés azonban nem biztos, hogy megáll a lábán, mert a cselszövő a riportszobában krokodilkönnyeket hullatva ecsetelte, hogy retteg a kieséstől.



Egy vidám jelmezbált még gyorsan lerendeztek a volt villalakókkal, ahol Attila admirálisnak, Kinga bérgyilkosnőnek, Csaba idióta nyúlnak öltözött, de a prímet mégis Oli vitte al, aki Fecó bőrébe bújt. Ennél már csak Kinga volt viccesebb, aki az est végére alaposan megéhezett a sok piától, ezért ráment egy fazék töltött káposztára, amiből nagy mohóságában merőkanállal tömte magába a jóízű falatokat.

Tipp! Ezekben a ruhákban látnak minket szívesen a pasik! Kattints a galériáért!






Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Hazakísértük Kingát. Kattints a galériáért!

Tipp! Exkluzív képek az X-Faktor sztárjáról! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.