Megasztár énekesnő Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tizenöt éves Radics Gigi és a tizenhat éves Burgess Benjamin igazán megkedvelték egymást.

A Megaház lakói úgy gondolják, a fiatalok nem csak egyszerűen lakótársak, mert a tehetségkutató két legfiatalabb énekese láthatóan többet is érez a másik iránt, mint puszta barátság. "Benji már többünknek bevallotta, hogy tetszik neki Gigi. Persze sokkal nehezebb a helyzete, hiszen a lány édesapja is a Megaházban lakik, így nem nagyon mert eddig közeledni, de ő jó fiú, és ezt az apuka is látni fogja. Nagyon aranyosak" - árulta el az egyik énekes a Blikknek.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A péntek esti döntő után a Blikk rákérdezett az alakuló románcra, amitől Radics Gigi alaposan zavarba is jött. Elpirulva próbálta összeszedni a gondolatait, amikor pedig szóba került Benji, hebegett-habogott, majd bevallotta, hogy valóban tetszik neki az amerikai-magyar fiú. "Még én sem tudom, mi ez. De még apu se tudja" - vallotta be a lány. "Erről még nem szeretnék beszélni. Még nincs semmi, amiről mesélnék, de biztosan lesz" - zárta rövidre Benji.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.