Paris Hilton legszívesebben férjhez menne, erre megint dobták

párkapcsolat Paris Hilton szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paris Hilton 31 évesen újra szingli lett. A híresség néhány napja szakított DJ AfroJackkel - adta hírül a RadarOnline.com. A média szőke kedvence és a DJ közel hat hónapig jártak együtt.

AfroJack valamikor az év elején költözött össze a Hilton lánnyal annak Beverly Hills-i otthonában. Egy közeli ismerős szerint nagyon hamar vált komollyá a kapcsolatuk. Paris nagyon bele volt bolondulva a férfiba és csodálta a munkája miatt. Történhetett ez azért is, mert a férfi állítólag rengeteget dolgozott Paris Hilton új albumán, amely valamikor az év második felében jelenik meg. Paris fülig szerelmes volt a férfiba, akiről viszont az ismerősei azt állították, hogy még nincs készen arra, hogy otthon üljön - ahogy arra a partiéletből mára kikopott Paris már vágyna.

AFP
AFP

Egy másik bennfentes szerint Paris pont gőzerővel a visszatérésén munkálkodik és szomorúan tapasztalja, hogy már nincs annyira a figyelem középpontjában, mint öt évvel ezelőtt. A sztárnak nem a pénz miatt fáj a feje, hiszen hatalmas vagyon örököse. Inkább az zavarja, hogy a kortársai már inkább a gyerekeikkel foglalkoznak, nem pedig buliznak. "Paris szívesen férjhez menne és gyereket szülne, állandóan csak erről beszél, de még mindig nem találta meg a nagy Ő-t, ráadásul ő sem lesz már fiatalabb" - mondta a sztár egyik ismerőse.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.