2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Egymásra talált az RTL Klub és a TV2 sztárja

X-Faktor rokonság Gáspár Laci Megasztár Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Eurovíziós Dalfesztivál sajtóeseményén egymásra talált Oláh Gergő és Gáspár Laci, akik a televíziós szereplésnek köszönhetően ébredtek rá, hogy rokonok - tudta meg a Life.hu.

Nagy egymásra találásnak volt szemtanúja a Life.hu újságírója. Oláh Gergő és Gáspár Laci az Eurovíziós Dalfesztivál partiján végre megismerhették egymást és hosszabban beszélgethettek, amire eddig nem volt lehetőségük.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Kattints a képre a partin készült többi fotóért!

Az énekesek eddig csak sejtették, de most már biztosan tudják, hogy rokonok, mégpedig másodunokatestvérek és azt tervezik, hogy ezután sokkal közelebbi viszonyt ápolnak majd, mint eddig. Gergő azonnal megragadta az alkalmat és családi ebédre hívta meg Lacit, aki kapva kapott az alkalmon."Örömmel elfogadom a meghívást, nagyon szeretnélek megismerni. Nagyon tehetséges vagy, és ezt már akkor megüzentem neked, amikor a Megasztár 3-ban indultál" - mondta Laci, aki azt is elárulta, hogy szívesen egy színpadra állna távoli rokonával. "Tudom, hogy Gergő élete az X-Faktor után most nagyon felpörgött, de ha kicsit megnyugszanak körülötte a kedélyek, szívesen összeállok vele egy duett erejéig" - árulta el Laci. "A televíziós szereplésnek köszönhetjük, hogy kiderült a rokonságunk. Anyukám akkor mondta, hogy Laci a másodunokatestvérem, amikor megjelent a Megasztár színpadán. Kiderült, hogy a nagyanyáink édestestvérek" - árulta el Gergő.

Az X-Faktor győztese azt is elmondta, hogy míg Laci versenyzőként, ő csupán külső szemlélőként vesz részt az Eurovíziós Dalfesztivál partiján, de a következőn már indulóként szeretne jelen lenni. "Most épp egy nagy verseny után vagyok és a hazai karrieremet építgetem, így most nem fért volna bele egy újabb verseny, viszont jövőre azt tervezem, hogy én is elindulok abban a reményben, hogy a hazámat képviselhetem a világversenyen."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.