divatbemutató kifutó Bódi Sylvi motor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert modell nem csak az óceán hullámain vagánykodik, egy divatbemutatón is meghökkentő produkcióval kápráztatta el a közönséget saját tervezésű, Dolce Vita nevű kollekciója bemutatása után.

A modell imádja az édes életet, ennek illusztrálásaként egy tűzpiros Vespával gurult le a háromszintes, meredek kifutón, amely kanyarjaiban néha megbillent.
"Egyszer sem próbáltam el, rögtönöztem. Régóta motorozom, hat éve vezetem ezt a Vespát, ami a sajátom. Az volt a rossz, hogy a szervezők nem engedték meg, hogy beindítsam. Csak gurulni tudtam vele, úgy pedig nehéz motorozni, hogy nem tudok a gázzal játszani. Igazi kihívás volt, hogy a lejtőn leguruljak, és a kanyarokat is bevegyem. De jól sikerült, a motor pedig passzol a kollekciómhoz, amelyen a Vespa is feltűnik" -nevetett Sylvi, aki nemrég jött haza Tahitiről, ahol egy szörftábor háziasszonyaként a hullámokat lovagolta meg.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A divatbemutató képeit nézd meg galériánkban!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.