Hiányozni fog? Kelemen Anna befejezi az Édes Életet

Forrás: Édes Élet/Facebook -
búcsúzás Kelemen Anna befejezés Édes Élet szexszimbólum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 parkolópályára tette az énekesnek készülő szexszimbólumot, aki állítólag beteg kutyáját választotta a műsor helyett.

Bálint Antónia, Szögeczki Ági, Cseke Katinka - ők azok, akik már kimaradtak a sorozatból, most pedig a Bors egyik olvasója szerint a héten - akarata ellenére - Annácska is parkolópályára került.

Forrás: Édes Élet/Facebook

„Szerdán kora este, a TV2 előtt ismerős hangokra lettem figyelmes, amikor odapillantottam, láttam, hogy Kelemen Anna dühösen beszél valakivel telefonon" – mondta a lapnak egy, a neve elhallgatását kérő olvasó. "'Mit képzelnek ezek?' – kérdezgette beszélgetőpartnerét, majd arról is szót ejtett Annácska, mitől lett dühös. A kutyájáról beszélt, akit állítólag megműtöttek, és szeretett volna vele lenni, de őt meg el akarták küldeni valami másik műsorba, ahová ha akar, sem tudott volna menni. Aztán sebbel-lobbal beugrott egy taxiba" – magyarázta.

Kelemen Anna hivatalos közösségi oldalára sokatmondó üzenet került fel szombaton kora délután. „Asszem, ezek öngyilkos lépésre szánták el magukat" – írta, miután a lap megkeresésére a következőket mondta: „Fogalmam sincs, mi lesz velem az Édes Életet illetően. Tudomásom szerint a héten egyelőre nem követik kamerával a mindennapjaimat. Hogy őszinte legyek, nem hiszem, hogy rászolgáltam volna arra, hogy kivegyenek a sorozatból. Pontosan tudják ők is, mi történt a kutyámmal, hiszem, hogy minden jóérzésű ember és felelősségteljes gazdi hasonlóan cselekedett volna" – szögezte le Anna, aki legutóbb azzal sokkolta a nézőket, hogy vasalóval vasaltatta ki a bőrét.

Mi lesz velünk Annácska nélkül?!

Neked hiányozni fog Kelemen Anna az Édes Életből?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.