kulturális programajánló színház hétvége koncert programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talpra, magyar és indulás a nemzeti ünnep hétvégéjén is az általunk ajánlott remek programokra. Ha klasszikus verseket hallgatnál újraértelmezve, vagy csak nevetnél egy kicsit, esetleg a jampikkal mulatnál, ez a te hétvégéd lesz. 

1. Red Bull Pilvaker - A Szavak Forradalma
Március 15.
Erkel Színház

A leghíresebb magyar rapperek öltöztetik új köntösbe a magyar költészetet március 15-én az Erkel Színházban. Ha Fluor Tomi, Diaz, Wolfie, Papp Szabi és Sub Bass Monster és még sok más zenész hangján hallgatnád meg a magyar költészet legjobb darabjait, ott a helyed a Pilvakeren.

2. Fenyő Miklós koncert
Március 14.
Barba Negra Music Club

Csavard fel a szőnyeget, és irány március 14-én a Barba Negra. A rock and roll hazai királyának, Fenyő Miklósnak a zenéjére rophatod egész este. Csak a jampiké a táncparkett, és ne felejts el a művész egészségére koccintani, mert 68. születésnapját ünnepli a közönséggel.

Fotó: Kalinovits Zoltán/fenyomiklos.hu

3. Acoustic Songs
Március 12.
Budapest, S8 Pince

Az akkusztikus zene izgalmas. Ha ezt nem hiszed, azonnal próbáld ki. Az AdryA, GRB és az Out of the Window zenekar dalait hallhathatod akkusztikus verzióban az S8 Pincében.

Forrás: Facebook/Out of the Window

4. Méd in Hungeráj
Március 15.
Budapest, Dumaszínház

Hadházi László és vendégfellépői nevettetik a közönséget március 15-én, a Dumaszínházban. Olyan magyar történeteket szedett össze a Karinthy-gyűrűs humorista, amelyeket külföldiek talán meg sem értenének. Ha a nemzeti ünnepet nevetéssel töltenéd, itt a helyed.

Forrás: Facebook/Hadházi László

5. Vicces, királykisasszony?!?
Március 19.
Váci Dunakanyar Színház

Április 18-tól rendszeresen látható lesz a Dumaszínházban a Vicces, királykisasszony?!? című humoros előadás, de már a premiert is megnézhetik a több órányi nevetésre vágyók március 19-én a Váci Dunakanyar Színházban. Szabó Borbála meséjének feldolgozását Bereczki Csilla rendezte, minden korosztálynak ajánlott.

Forrás: Vertigo Media

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.