Berki Krisztán élő adásban vallott szerelmet Cserpes Laurának

Forrás: TV2 -
Kárász Róbert Demcsák Zsuzsa videó Cserpes Laura szerelem Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, hogy Berki Krisztián újabb hódítása bizony nem más, mint Cserpes Laura. A műsorvezető pedig már szerelmet is vallott Laurának – ráadásul élő adásban.

Berkit Kárász Robi és Demcsák Zsuzsa hozta zavarba, amikor élő adásban kérdezgették Cserpes Laurával való kapcsolatáról. Végül is ügyesen kérdezősködtek, mert még egy szerelmi vallomást is kihúztak belőle.

Berki Krisztián egyébként meglepően emberien viselkedett: teljesen zavarba jött ezektől a kérdésektől. Még az is lehet, hogy ez tényleg az őszinte szerelem jele. A videóban különben azt is megjegyzi Berki, hogy ezentúl nem szeretne megánéletéről nyilatkozni.

Berki Krisztián és Cserpes Laura közös interjúja

Az új sztárpár a Fem3 Café adásában ismerkedett össze, Krisztián pedig azonnal udvarolni kezdett Laurának. A szerelmesek most minden részletet elárultak bimbódzó kapcsolatukról. Kattints ide a cikkért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.