Romain Grosjeannal szelfizett a Forma-1 jónője

Lotus Forma-1 szelfi Romain Grosjean Carmen Jorda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, az idei szezontól újabb bombanő érkezett a Forma-1-be. Carmen Jorda a Lotus csapatát erősíti, tesztpilóta, és a fejlesztésben is segít. Igazi szupercsaj!

A Forma-1 rajongók és néhány szakmabeli is cikinek találja, hogy a Lotus bevállalta egy 26 éves, igencsak szemrevaló, és férfimagazinok oldalain is megfordult pilótanő alkalmazását. Egyelőre ugyanis nem sokan hisznek benne, hogy az ultradögös Carmen Jorda hasznos tagja a csapatnak. De legalább a hangulatnak jót tesz:

Forrás: Isntagram/CarmenJorda

Lapinformációk szerint a Lotus megirigyelte az extra figyelmet, amely a Williams istállónak jut a tesztpilótanő Susie Wolff szerepeltetésének apropóján, ezért az enstone-i együttes is behúzott egy csinos hölgyet, mégpedig a GP3-ban is megfordult Carmen Jordát. A fiatal lányt itt mutattuk be korábban. Nézegess róla szexi fotókat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.