Iskolaigazgató rúgott fel egy bicikliző lányt Kaposváron

Forrás: Thinkstock -
felrúg igazgató garázdaság iskolaigazgató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 18 éves kerékpározó lánnyal keveredett állítólag szóváltásba a kaposvári iskolaigazgató, aki a lány elmondása szerint nem éppen a legszebb módját választotta a konfliktuskezelésnek. 

A fiatal lány a járdáról épp a bicikliútra akart áthajtani kerékpárjával, ehhez azonban - állítása szerint - két dülöngélő férfit kellett volna kikerülnie. Az egyik, amikor hallotta, hogy közeledik, megfordult és megkérdezte tőle, hogy mit keres ott. A lány elmondta, hogy szeretne átmenni a bicikliútra. A férfi azonban állítólag azt válaszolta, hogy itt biztosan nem fog, takarodjon le az útra - írja a sonline.hu.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Szó szót követett, majd, amikor a lány megpróbálta kikerülni a férfit és a barátját, az hátrarúgott egyet, és éppen beletalpalt a biciklibe. A lány ekkor elesett, és az orvosi ambuláns lap szerint felületi hámsérüléseket szenvedett.

Az iskolaigazgató a rendőrségen azzal védekezett, hogy valóban vitatkoztak, de nem trágár módon, és nem vette észre, hogy a lány elesett. Amikor hátranézett ugyanis, azt látta, hogy a bicikli mellett áll és telefonál. Az igazgatót az ügyészség megrovásban részesítette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.