A Harry Potter sztárjai így gyászolják Alan Rickmant

Forrás: www.warnerbros.com -
halál gyász színész Alan Rickman közösségi oldal Harry Potter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Piton professzorként híressé vált színész halála az egész világot lesújtotta. Kollégái és barátai mind kifejezték fájdalmukat és tiszteletüket a közösségi oldalakon.

Alan Rickman 69 éves korában hunyt el, a rákkal folytatott hosszas harc után. A színész számtalan produkcióban szerepelt már, mégis a legtöbben a Harry Potter filmek Piton professzoraként ismerték meg.

Forrás: www.warnerbros.com

Az egész világ gyászolja a sztárt, egykori kollégái megható sorokkal búcsúztak tőle a közösségi oldalakon:

Emma Watson

I'm very sad to hear about Alan today. I feel so lucky to have worked and spent time with such a special man and actor. I'll really miss our conversations. RIP Alan. We love you

Közzétette: Emma Watson2016. január 14.

Végtelenül szomorú vagyok Alan miatt. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy dolgozhattam és időt tölthettem egy ilyen különleges emberrel és színésszel. Hiányozni fognak a beszélgetéseink. Nyugodj békében Alan. Szeretünk!

Forrás: AFP

J.K. Rowling

Nincsenek szavak, amivel kifejezhetném, mennyire megdöbbentett Alan Rickman halála. Ő egy csodálatos színész és csodálatos ember volt.

Forrás: AFP/Jens Nřrgaard Larsen

Daniel Radcliffe

Alan Rickman is undoubtedly one of the greatest actors I will ever work with. He is also, one of the loyalest and most...

Közzétette: Daniel Jacob Radcliffe2016. január 14.

Alan Rickman kétségtelenül az egyik legnagyobb színész volt, akivel valaha dolgoztam. Az egyik legtámogatóbb ember, akivel a filmiparban találkoztam. Mindig bátorított engem a forgatásokon. Alan rendkívül kedves, nagylelkű és vicces ember volt. Ő volt az első ember, aki felnőttként kezelt engem, mint színészt. Az, hogy vele dolgozhattam, nagyon fontos a számomra, minden tanítását használni fogom az életem és a karrierem során is.

Rupert Grint

Hatalmas tehetség, és nagyszerű ember. Hiányozni fogsz, Alan Rickman.

Bonnie Wright

Alan. Mindig megváltozott az energia, amikor megérkeztél. Inspiráció voltál mindannyiunk számára. Nyugodj békében!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.