Hoppá! Hajdú Péter és Szabó Zsófi nem barátok többé?

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata esküvő Szabó Zsófi barátság Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsófi nem hívta meg esküvőjére Hajdú Pétert, pedig sokan azt hitték, a barátságra való tekintettel a showman is ott lesz a színésznő nagy napján.

Zsófi Katát választotta: a színésznő Hajdúnét hívta meg esküvőjére, aki több fotót is posztolt a jeles eseményről. Kata kislánya, Noémi, koszorúslány volt, fia, Dávidka, pedig a gyűrűket vitte. A képekről Hajdú Péter hiányzott, és a Frizibi felvételén el is árulta, hogy rajta sem volt a vendéglistán.

Hajdú Péter Forrás: Facebook/Hajdú Péter

A Blikk megkeresésére Hajdú Péter elmondta, hogy szerinte teljesen rendben van, hogy Zsófi Katát hívta meg, hiszen az ő barátnője a menyasszony. Kata pedig inkább a gyerekekkel és a szüleivel vett részt a buliban. Hajdú egyébként sem ért volna rá, mert egy üzleti megbeszélésen volt éppen Monacóban. A showman leszögezte, hogy soha nem volt Zsófival szoros kapcsolatban és ezután sem fognak összejárni.

Szabó Zsófi azonban másképpen emlékszik a kapcsolatukra:
"Most szeptemberben volt hat éve, hogy megismertük egymást, öt évig a legjobb barátom volt, körülbelül egy éve nem olyan szoros a kapcsolatunk. (...) Sokat segített nekem, rengeteget beszélgettünk, sok tanácsot is kaptam tőle, például azzal kapcsolatban is, hogy miként nyilatkozzak a sajtónak. (...) Én nagyon jól ismerem Petit, és ennek ellenére szeretem őt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.