Szőke András édesanyja alkoholista volt

Forrás: Wikipédia -
szülő alkoholizmus alkohol anya Szőke András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokszor fordul elő, hogy a színész a magánéletéről vall, ám ezúttal kivételt tett. Szőke András egy fájdalmas titkot árult el családjáról: édesanyja alkoholista volt.

A színész meglepő őszinteséggel vallott családi titkairól, amik örökre meghatározták az életét. Szőke András bevallotta, hogy édesanyja ismeri őt a legjobban, de ő már nem él. Az alkoholfüggősége miatt kellett távoznia évtizedekkel ezelőtt az élők sorából.

Forrás: Wikipédia

A színész Kadarkai Endre műsorában vallott a súlyos családi titokról.

"Édesanyám alkoholista volt, 92-ben halt meg, az alkohol miatt. Mindent láttam, ami ezzel kapcsolatos, és nem tudtam segíteni, pedig próbáltam, mindennel, ami csak létezik. Sokat gondolkodtam azon, ha most lennék olyan helyzetben, tudnék-e neki segíteni, tudnék-e neki erőt adni, hogy az élet szép. És ebben érdemes maradni"- vallotta Szőke András, akinek már édesapja is elhunyt. A színész a mai napig nem tudta túltenni magát szülei elvesztésén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.