Nem engedi vezetni férje Mádai Vivient

Forrás: természetesen Te csapata -
műsorvezető vezetés Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férje nem engedi, hogy a műsorvezető a volán mögé üljön.

A 30 éves műsorvezető temperamentumos viselkedését már jól ismerjük a tévéből, ám mint kiderült, a magánéletében is hasonlóan éli a mindennapjait. Sajnos ennek olykor árnyoldalai is vannak, legutóbb egy

autóbaleset lett a vége Vivien féktelen indulatainak.

Mádai Vivien és párja, Zoltán Forrás: természetesen Te csapata

A fiatal sztárt vezetés közben érték rossz hírek, amik nagyon felhúzták, emiatt nem koncentrált a közlekedésre. Egy óvatlan pillanatban elrántotta a kormányt, és koccanásos balesetet okozott. Szerencsére senkinek nem esett baja, de Vivi ebben a pillanatban megértette, hogy muszáj megtanulnia kezelni az érzelmeit, mert ez nem csak rá, hanem a környezetére is veszélyes.
Kisfia, Zénó születése óta sokat javult a helyzet, ha vele utazik, igyekszik még annál is jobban odafigyelni, mint egyébként.

Forrás: Facebook/Mádai Vivien

„Szinte kínosan odafigyelek a KRESZ-táblákra, és a jelzőlámpákra. Sosem szegem meg a szabályokat."- mesélte a hot!Magazinnak.

Ettől függetlenül férje szinte sosem engedi, hogy Vivien az ő autóját vezesse. Ha hárman mennek valahová, akkor mindig Zoli vezeti az autót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.