Bálint Antónia exe fellebbez - Azt állítja, nem ő tartozik, hanem Toncsi

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Földesi-Szabó László pénz tartozás Bálint Antónia bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő volt párja nem nyugszik bele a bíróság döntésébe. Szerinte nem ő az, aki tartozik.

Bálint Antóniának adott igazat a bíróság első fokon, ami szerint kamatostul visszakaphatja azt a 17 millió forintot, amit exének kölcsön adott. Földesi-Szabó László viszont fellebbez a döntés ellen - írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Antónia gyermekének apja elmondta a lapnak, hogy szeretné tisztázni, honnan is volt ennyi pénze az egykori szépségkirálynőnek. Földesi-Szabó László azt állítja, hogy ő adta kölcsön azt a pénzt!

"A valóság a következő: Bálint Antónia valóban vett egy kis lakást. Ugyan három-négymillió forintot valahonnan összeszedett erre, de ez nyilván kevés volt. Így tőlem kért és kapott kölcsön tizenhárommilliót a megvásárlására. A belső munkálatokat, a bútorokat is én fizettem, miután pedig megszületett a kislányunk, eladta ezt a lakást. Huszonnégymilliót kapott érte, és ebből egy közös ismerősünknek adta kölcsön a tizenhétmilliót. A maradék hetet megtartotta. Tehát ő már meg is duplázta a pénzét. A tartozását ő maga is elismerte, hangfelvétel van erről, de jelen eljárásban és első fokon csak azt a bizonylatot vették figyelembe, amit velem aláíratott. Én ugyanis megígértem, hogy azt a tizenhétmilliót visszakapja, igaz, nem is volt nálam, hanem a fent említett ismerősünknél. Azzal tartott sakkban, ha nem írom alá, nem láthatom majd a gyerekemet. De mára már ezzel nem tud befolyásolni - mondta a férfi a lapnak.

Földesi-Szabó László azt is hozzátette, hogy a napokban postára adta a fizetési felszólítást a tizenkilencmilliós kölcsönről és annak kilencéves kamatáról, amivel tartozik neki Toncsi. Ez körülbelül huszonkétmilliós összeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.