Halott kisbabákat fotóz, hogy enyhítse a szülők fájdalmát

Forrás: Thinkstock -
halál fotó Kim Smith gyász csecsemő újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Smith fényképész önkéntesként készít képeket az elhunyt kisbabákról, így a szülőknek lehet egy örök emlékük a gyermekükről.

Mélységesen fájdalmas pillanat, amikor egy kisbaba, akit hónapokon keresztül várnak, sajnos meghal. Kim Smith fényképész úgy gondolja, nagy segítség lehet a szülőknek a gyászban, ha lesz egy emlékük a gyermekükről, akit nem nem nevelhettek fel.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A fotós önkéntesen, és ingyen készíti képeit a kórházakban, ahová hívják. Kim elmondása szerint a szülők sokkos állapotban fogadják őt, ami teljesen érthető is. Ami viszont meglepő, hogy többnyire az apukák bírják nehezebben a szörnyű tragédiát. Képei megörökítik azt a szívszorító pillanatot, amikor a szülők végső búcsút vesznek újszülött gyermeküktől, ami sokak számára morbidnak hangozhat, de azok, akik keresztülmennek egy ilyen tragédián többnyire hálásak a fájdalmas, de örök emlékért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.