Lajcsi szomszédai állítják: a zenész és családja külföldre költözött

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Galambos Lajos külföld Lagzi Lajcsi költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Lajcsi azt állította, Olaszországba mennek nyaralni, szomszédaik szerint ennél hosszabb távú utazásról van szó.

"Hetek óta bútorszállítók jönnek-mennek, komoly, nagy autók, nem ám kis furgonok" - mondta Galambos Lajosék egyik szomszédja a Borsnak.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Még éjszaka is fordultak, elég nagy zajjal járnak, de senkivel sem állnak szóba, kerülik a falusiak társaságát. Hétfő reggel is zárt utánfutóval érkezett több ember, az udvaron pakolnak megállás nélkül. Az is furcsa, hogy már nincs kivilágítva a ház, legalább egy hete mindössze egy pici lámpa fénye pislákol esténként, nyilvánvaló, hogy kiürítették az egész házat, és jelenleg nem lakik benne senki. A megszokott nagy életnek nyoma sincs, még a bébiszittert sem láttuk legalább egy hete."

A napilap megkereste Galambos Lajos ügyvédjét, aki így válaszolt: "Elmentek, ez tény. Ügyfelem a napokban felvette velem a kapcsolatot. Az igazságszolgáltatás megy a maga útján, a folyamatban lévő eljárásra továbbra is meghatalmazásom van. A szükséges nyomozati cselekmények zajlanak, ezeket ez nem fogja akadályozni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.